Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem se učil hrát na harmoniku u pana profesora který byl bohužel slepý měl konzervatoř na harmoniku lesní roh,klavír a housle měl absolutní hudební sluch.Časem jsme se skamarádili tak že jsem jezdil s ním a jeho paní do Kašperských hor kde měl chlupu po rodičích a tam jsem mu hodně věcí dělal.Večer když jsme seděli tak mě jednou vyprávěl,že nikdy se tam nezamykali baráky a to proto,že když chodili pocestný tak mohli vstoupit v síni si ukrojit chléb nalít mléko a tak se posilnit na další cestu.A nikdo se nebál že bude vykraden.Dnes když koukám kolem sebe kolem domů jsou dvoumetrové zdi za zdí běhají dva vlčáci a na domech kamerový systém, tak si říkám kam jsme to došli.
    • a může za to vláda nebo lidi?
      ... ono to může může být podobné jako evoluce, přizpůsob se nebo zemřeš.
  • Musíte doufat a věřit,že to dojde těm potřebným,jinak by nemělo smysl žít.
  • Tady se vybírá po pár kačkách a jiní co nakradli miliardy, dostanou amnestii ! Tohle je ale stát...
    • no nedá se nic dělat když dobrotivý lid není ochotný nikomu pomoct. Kdy jste naposled přispěl na dobrou věc?
    • Byl bych velice zvědavý, kolik z těch vybraných peněz na charitu skutečně dojde na potřebná místa a kolik se někomu zadře za nehty...
      • Přes tzv. "charitu" se u nás klidně mohou prát špinavé peníze z trestné činnosti.V zahraničí se v minulosti ve spojitosti s charitativní činností objevily takové skandály.
        • jo to se může stát.
          tak co s tím? zrušit charity aby potřební radši pomřeli hlady, než aby mohl někdo dělat neco špatného!
          vyšší dohled? a kdo by ho platil? vy? a kdo by hlídal ty co to budou hlídat atd?
          • Charity jsou u nás určitě potřeba a nějaké jejich rušení nepřichází v úvahu.Nějaký dohled nad nimi by měl být, jenže u nás to nemá řešení,protože zde je ve státě prostě bordel.Chybí zde např. zákon o kterém zde pořád píše arogantní osoba s nickem "tečka" a tím je zákon o státní službě.V tom má nick "tečka" pravdu a také tvrdí,že tento stav stranickým mafiím vyhovuje,což je také jistě pravda.V bordel státu se prostě zločincům dobře krade a mohou to klidně krýt za ušlechtilou charitativní činností.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit