Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jakou má CIA na Trumpetu špínu,že se takto ztrapňuje???
  • Proč má Trump oblek a není také v noční košili?
  • Kšefty podle amerického střihu. Taky jsme za Husáka kšeftovali se zbraněmi - Kadáfí platil zlatem. Za to "komouši" postavili celé Jižní město v Praze a vybudovali metro. Zbraně byly vždycky dobrý artikl. Za ně pan Wagner navozil hafo zeber, žiraf, antilop a nosorožců na Safari do Dvora Kr. n. L. To se málo ví.
    Trumpovi taky muslimské peníze nesmrdí. Nějaká lidská práva v Saudské Arábii americké miliardáře nezajímají. Proti Saudům byl Kadáfí frajer a nikdo z Lybie nepotřeboval emigrovat do Evropy, jako dnes.
    Jak známo, padouch s padouchem se vždycky domluví. Je otázka, jaký tanec bude Trump tancovat příště, aby zachránil Ameriku. Polka to nebude.
  • Američan, čekal snad někdo od amíků něco jiného?
  • Pan Jégl se konečně odhodlal napsat kus pravdy.To je od něj ale odvaha.
    • josef.servit.9
      Další kudla do zad jeho voličům! A nejen voličům, ale také naději celého světa?
  • Pane miliardáři tančil by jste i kazačok,když by vás američany pustili do USa podnikat a z Rusů by jste si udělali indiánskou rezervaci.
    Pro mně zamně auto nemám ani ropu nepotřebuji,mohla by se těžit v baku z studní v džberech a vozit ji v kožených vacích s velbloudy.
    Můžete letět pane Trumph s vaší byrokracijí i do Kundiny v Indiji,ale nemají tam letiště pro vaše obří letadla Boingy s kanceláří,když stejně nic neděláte jen žvaníte.V USa už nevěděli menegeři supermarketů co nabídnout lidem k žrádlu a cetky oblečení addidas nike z číny,tak udělali výprodej největších snobů v USA a oni si koupili Trupha ,jenže reklama na volby s uplatky stala mnoho milionů a američani jsou zase nenažraní a chudí jako Indiáni co pijí ohnivou vodu stejně jako presidenti USA.
    inspektor Antonio Monte Bílé Karpaty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit