Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsou naivní členové "zelených" je vidět z toho, že opět zvolili do čela Lišku "bystroušku a opět naleteli na sliby, které Liška nikdy nemůže ani s celou stranou naplnit. Jeho velká huba známá ještě z dob, kdy byl ve vládě / i když jenom ukecaná nula /, chrlí jenom falešné perly a nesplnitelné sliby. Zdá se, že u zelených naivita přerostla až do hlouposti, když členové uvěřili, že zelení opět povstanou a budou hrát zase na "první housle" vyděračů v nějaké další vládě podobně, jako lidovci v současné. *2*
  • Liška měl ve volebním programu "pestrost" tj dovoz imigrantů a diskriminaci národa.

    http://koptisch.wordpress.com/2014/01/22/das-schlachten-hat-begonnen-hamburger-lehrling-mit-baseballschlager-traktiert/
  • Strana zelených je banda zločinců,kteří se po komunistech prolhali k moci a při vládnutí se podíleli na zbídačení této země.Proto je bude nutno,při revoluci třeba brát jako bandu vlastizrádců zralých na co nejkrutější odporažení na katovské mučírně a znárodňování veškerého majetku těchto vlastizrádných rodů.Pokud se má stávající prostor Čechů udržet i pro další generace,tak musí mladá generace jednat se všemi lumpy,kteří se po komunistech prolhali k mci tak krutě,že budou masově velebit nebožtíka Hitlera,jaký to byl,podle nich.velký humanista,oproti mladé generaci..Mladá generace se se starými lumpy za to,že jí budou staří šíbři jednou předávat,rozprodanou rozkradenou a astronomicky zadluženou zemi mazlit nebude.
  • Zelení mají potenciál vykopat z politické scény podvody a zlodějinami propálenou ČSSD. Jen nesmějí být tak měkcí a mít odvahu připomenout lidem co je ČSSD a Zeman za spolek.
    Sposta občanů si stěžuje, jak s nimi exekutoři zacházejí. Proč si nejdou stěžovat ČSSD a Zemanovi, ti jsou autory tohoto nelidského zákona:
    Předpis č. 120/2001 Sb.Zákon o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exekuční řád) a o změně dalších zákonů. Ze dne 28.02.2001.
    Vláda Miloše Zemana (22. července 1998 – 15. července 2002), menšinová vláda ČSSD – 74/200 křesel; tolerance ODS – 63 křesel (tzv. opoziční smlouva)
    • Autorem exekučního zákona za vlády Zemana byl Motejl a to byl odborník a zákon nebyl v této podobě ani náhodnou. Motejl by nikdy nic takového nedopustil a také tehdy se nic takového nedělo. Tato zvěrstva se neprovádějí díky Motejlovi, ale Pospíšilovi, který zákon předělal k obrazu svému, obrazu ODS a všech lobistů a kmotrů. Začalo to tedy mnohem později až když zákon exekuční od Motejla přepracovala a doslova zlikvidovala ODS s ministrem" spravedlnosti" který z tohoto zákona udělal zákon lichvářský a od té doby to tu takto jede. Tak než tu začnete psát nesmysly , tak si o tom něco zjistěte a neplácejte hlouposti. Králem zlodějů je tunel dědek Klaus a králem lichvářů je Pospíšil. Nepleťte si pojmy s dojmy. Je třeba psát fakta.
      • Sám sobě lhářem? Jen si posluž.
        • Lžeš ty, exekuční zákon byl převorán a zvorán ODS v čele s Pospíšilem za Topolánka to začalo a za Nečase se to dorazilo. A nic se na tom měnit nechtělo. Přečti si odborníky, co se k tomu vyjadřovali a i někteří politici. Tak se trochu laskavě namáhej. I Okamura bušil do Pospíšila právě kvůli tomuto lichvářskému zákonu z Pospíšilova pera. Označil Pospíšila zcela jasně a jednoznačně. Zemana nikdo nechrání, udělal toho svinstva dost, ale toto nebyla jeho práce. Zemana jsem ani nevolil, já jsem ve finále nevolil nikoho, nebylo koho.
          • A v USA se píše azbukou!
  • Zelená přežije, rudá nikoliv!
  • Zelená mrtvola svoji šanci měla a promarnila jí.
    Ač Zelené strany všude v EU stojí nalevo Bursík se spojil s Topolánkem a svoji stranickou
    milenku Kačenku prosazoval do funkcí. Bursík je váš hrobař a žádné nové oblbovačky
    už vám nepomohou. Máte tu jiné konkurenty v boji o parlamentní korýtka. *1* *1*
    • Zelení měli kontrolovat fotovoltaiku a jak to dopadlo. Tunel, který nemá obdoby. Jaké byly výkupní ceny? Co pro to udělali? Dnes je elektřina drahá jako nikdy. Kdo nám doporučoval elektrické panely na vytápění po revoluci? Zelení. A kdo je dnes může používat? Téměř nikdo, jak je to drahý provoz. Dnes místo zemědělských komodit pěstujeme jejich fotovoltaiku . Proč se panely nedávaly na rovné střechy odporných beden, kterých je tu bezpočet? Co pro to udělali zelení. Akorát kecy za půl decy a skutek utek. Zeleným jde akorát o prachy jako všem a tím pohřbili sebe i to co hlásali a to, co nemuselo být špatné, kdyby se to dělalo správně a přiměřeně, ne jako bussnes prachy na prvním místě a za každou cenu. Dobrou myšlenku totálně zdevastovali a stali se v této sestavě naprosto nevolitelnými. Odchod Bursíka a Kateřiny biomasy naprosto nestačí. CHce to totální změnu.
  • A nyní se můžete navíc podoívat na odborný a odporný rozbor toho co jíme, čím nás krmí, co se vyrábí, co se dováží do ČR..Je to jen pro silné žaludky. .

    https://www.email.cz/web-office/fL9TaiwDPPTyOjo3yiY_jLLLYYjmXgCvD4vm0H0yEMWgCbN0rXdmJIueDeAXqpnskrYl-D4/Jidlo%20kter%C3%A9%20bylo%20za%20socialismu%20standard%20-%20je%20dnes%20luxus.doc
    • ostapkotab
      fujtajbl radeji to nevedet,neco zrat musim,aspon driv zhebnu *16* *1* *16* *1* *16*
    • Bohužel, ve skutečnosti je to dnes ještě horší, než jak uvádí odkazovaný článek.
  • Bursík byl z 18 a Liška je bez 2 za 20.Tto je opravdu trefa a terno pro Zelené a voliče-občany ČR. . Liška chytrý jako šiška.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit