Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Církve dělají vše pro to,aby národ dospěl k názoru,že si takovou prolhanou a hrabavou drůbež nemůže naše země dovolit.
  • je to hnus velebnosti !!! komunisti věděli proč tu lůzu černoprdelnickou nenažranou likvidovali.
  • jo na Mašíny a flanďáky je peněz dost, na důchody a zdravotnictví nejsou ať jde vláda do pr...e.. *16*
    • Spíše je třeba ty vládní lumpy nahnat makat do pracovních táborů.
  • Od roku 89 se tu sponzorují jen hajzlové, gauneři a kryplové / vláda, cikáni, církev, cizáci, arbitráže atd. Neštěstí je, že z kapes těch, kteří jak idi*ti vstávají každé ráno do práce, tam jsou buzerováni a přijedou domu a ráno zas.
  • V naší rodině jsme neznabozi již prakticky 100 let, takže černoprd.lníci ať žijí za své a peněz, které vyberou od svých oveček. Tady platí, co nevydělává, tak zrušit´, ale dál budeme cpát do neproduktivní církve. Je třeba zvýšit poplatek u doktora, za dálnice.... postavit další kaple u dálnic.... Ukázka nenažranosti církve a hlouposti stávajícího režimu.
    • Myslím si,že až se začne dělat pořádek ,ve stávajícím kapitalistickém svinčíku,že se chudáci kati pořádně zapotí,i bez těch velikých veder,co nyní panují.
    • Problém je, v zájmu kterého hajzla to je, a že si ty sv*ně na sebe nevydělají
  • Cítrkve DLUŽÍ našemu státu podle posledních výpočtu cca 5 bilionu korun + uroky
    takže VO CO JIM JDE
    • Zeptejte se toho tlustého prasete bessera a tech dalších kryplů co jsou u vesla. Na ně až chcípnou budou muset kopat dvě jámy, jednu na jejich kryplovskou mrtvolu a druhou aby meli červi kam blejt. Podívejte se, jak jsou jejich hodnostáři vyžraní, Co kret*n malý co grázlové zlodějský, přeji vám ve jménu boha pomalou a bolestivou smrt hordo zlodějů
  • Ještě docela aktuální poznámka k tématu.K valné většině nároků církve neexistují "právní"doklady,že konkrétní majetek skutečně vlastnila.Jelikož ve vládou ustavené skopině,která nároky schvalovala byl Kalousek a další dříve "lidovci",spokojili se pouze s místopřísežným prohlášením církevních hodnostářů a vzali to jako nezpochybnitelný fakt.
    Dlužno dodat,že tak se vlastně vůbec neví co církve bylo,nebo nebylo.Potom z toho vyšlo těch 270 miliard.Následně po přepočítání už jen 80 miliard.Kolik to vlastně má být skutečně nikdo neví a patrně se již nedozví.To je ten náš bordel ve všem..... *16*
    • Klasická ukázka přístupu církve katolické byl případ Svatého Víta (katedrály) v Praze: jeho Eminence p. kardinál Vlk ji daroval "všemu českému lidu" přestože soudy rozhodovaly opakovaně, že jim nikdy nepatřila!!!
    • Je tu mezi přispěvately zvláštní shoda, že se jedná o další tunel, především na daň. poplatníky. V budoucnu bude tuto záležitost muset šetřit úřad pro vyšetřování finančních zločinů posametové pseudodemokracie.
    • At je to 20 nebo 100, církev to povětšinou ukradla a bude v okrádání pokračovat, jako všechno v tomhle absurdistánu
  • Další gauneři a zloději, co se schovávají za boha. Taky je měli vyvraždit a zakázat. Hajzly zlodějský. Od jakživa jen vydírala lidi. A to jim to zákony umožňují, jako cikánům a těm bastardům ve vládě.Nevím proč mám rozhodnutím grázla a zloděje besser platit něco co nechci a co popírám. A si platí věřící, vždyř je to jako poviné placení platů kryplům ve vládě, zcela zbytečným
  • Proč se rozčilujete. Ten majetek je jejich, Vám by se také nelíbilo, kdyby Vám vzali Váš majetek.
    Celá léta to stát bezplatně využíval, neprávem. Tak je snad spravedlivé, když se jim to vrátí.
    • Ale proč vracet i to co jim sebral ještě kdysi císař pán
    • Moc piješ mešního vína.... přestaň.
    • Si věřící ty blbá krávo? Tak si plať sama choď se modlit a neokrádej ostatní, to že bych eventuálně věřil neznamená platit a vydržovat darmožrouty.
      • Proč ty urážky?Nic lepšího tam nemáte?Jiný názor nerespektujete?Nina diskutuje v rámci pravidel.Zkuste to také.Jsem věřící,blbá nejsem a krávy mám ráda.Jakým stylem urazíte mne,když souhlasím s Ninou,gentlemane? *3*
    • Váš názor: Proč se rozčilujete. Ten majetek je jejich, Vám by se také nelíbilo, kdyby Vám vzali Váš majetek.
      Můj názor: Já a další poplatníci církvím nic nevzali, nezničili a nepoškodili, ale platit máme svým účtem a tím okrádat své potomky. Hlavně, že židobolševičtíkapitalisté mají kde brát a svoji odpovědnost nepřipouští. Zlo, které plodí zlo.
      • Já Vás trochu opravím.Již z historického hlediska nabyla církev majetek nelegálně.Pod nátlakem a výhružkami umírajícím podvody,vraždami a nelegálním přivlastněním.Je to celkem logické,jelikož Ježíš nic "neměl" a to potom je jen důsledek nemorálního jednání a mamonu církve.Nemyslím tím svatostánky.Tedy kostely a kaple,na které se vesměs věřící skládali.
        Vznesu zde ovšem pádnou otázku.Na co potřebuje církev polnosti,lesy rybníky a k náboženským účelům zcela nepoužitelné budovy?Ať si každý odpoví sám.Hlavně ti zepřísáhle věřící! *16*
  • Onkologové nemaj peníze na léčbu, zato církve jich budou mít dost. Informace z událostí tv Prima dnes 19,00 hod. Milosrdné církve, nebo bezcitné bestie, Vlka v jedné tam prý již mají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit