Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zubr

    Jsem rozhodně proti tomu, aby stát odškodňoval klienty H-systému z našich daní, v tom případě by měl stát odškodnit všechny občany ČR,kteří přišli o peníze v bankách, kampeličkách,zkrachovalých projektech, v kuponové privatizaci-viz kauza Kožený a dalších zlodějských superakcí z 90 let. pan Rychetský se vyjádřil v tomto smyslu: případ H-systém byl uveden jako příklad,je příkladem selhání nejen justice, ale selhání státu v 90 letech, čili bylo vysloveno selhání české justice, v dnešní době  ,, klikání " na PC se dá vygůglovat téměř vše a téměř na vše jsou aplikace, jak je tedy možné, že se nedá dohledat kam putovali peníze   aktérů H-systému a u koho skončili peníze za údajně nízké prodejní ceny  zústatku po Smetkovi,jak je možné,že někdo dovoli několika  lidem ( 60 ) vytvořit stavební družstvo a dostavět své rodinné domky a dnes chceme tyto lidi z těch domků VYHNAT? Všude na každé úřední listině je pod rozhodnutím NĚKDO podepsán, KDO rozhodl, KDO schválil-tedy laicky řečeno KDO ponese ODPOVĚDNOST, já chci od státu také odškodnit-Kožený mi dluží za dvě kuponové knížky,když k tomu připočtu promile z prodlení platby, tak jsem milionář,proč to stát neřeší?

  • Stalingrad

    Proč by stát-potažmo já,moje děti,sourozenci,sousedé a další měly hradit něco ,co neukradli !!!! Pokud chyboval státní úředník a pohádkově placený státní úředník,počínaje poslanci kteří schválili zákony umožňující takové megazlodějiny,soudci a další mmají být v prvé řadě oni,kteří vzniklu škodu uhradí a budou odsouzeni !!! A opět-dokud trest za úmyslný trestný čin nebude trest,ale odpočinkové lázně s veškerým zabezpečením ZDARMA-nikdy se v tomto zlodějczéchiastaně nebude prosazovat právo !!! Zavést pro soudně trestané za úmyslný trestný čin nucené práce a uhradit-pachatelem veškeré vzniklé škody a náklady !!! Policií,soudy,stráže,kriminál,teplo,vodu....atd. Koupel 1x týdně ve studené vodě,budíček v 5h ...jako v armádě 60 let!!! Žídné posilovny,televize apod. pouze za odměnu !!! večerku ve 22h. Z kriminálu musí jít strach ne jak je tu jiném článku 33 letý několikrát soudně trestaný !!! A podle výše škody i galeje na doživotí,ne aby je poškození bo pozůstalí živili ze svých daní a stát hradil poškozeným invalidní důchody atd. !!!!

  • A proč by měli poplatníci platit poškozené?Ty ať vyplatí pachatelé! Ať stát vytvoří protikorupční sbor z tajných sluřeb,dá jim pravomoci a zabavuje majetky podezřelých.Republika potřebuje očistu!A ten Smetka?ať mu udělají domovní prohlídku a běda jestli žije líp než žebrák!

  • Páni soudci na to dvacet let kašlou. Za svou absolutní neodvolatelnost a statisícové platy se nám vysmívají do obličeje. 

    A když se přijde na to, že ruku v ruce s mafií (exekuční, insolvenční nebo jinou) něco zašantročí, tak ať platí občané, hezky ze své kapsy! Nám na naše prebendy nesahat - hned si roztrhnou pusu kvůli nezávislosti soudů. 

    Soudci stojí nad státem, jestli rozhodli pozdě, nebo špatně, ať se složí ze svých nenasytných kont a hezky to uhradí. 

    • EET a advokáti???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit