Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dzixy
    Stát by měl do likvidace kůrovcové kalamity především zapojit ty ministry, kteří nedovolil zásahy proti kůrovci kdcyž byl vhodný čas. Společně s nimi by měli likvidaci likvidovat svou prací další neziskovky - zelení, ochránci všech stupňů a sdružení, duha a další a další tzv. "ochránci". Jenom jejich "zásluhou" jsou lesy napadeny na mnoho let likvidačních prací těch, kteří to nezavinili. 
  • Nojo, ale když budou drancovat a kácet jako smyslů zbavení, ubude  i ještě potenciálně funkčních stromů  vyrábějících kyslík a spotřebovávajících CO2. Kde je ta hysterie "boje proti globálnímu oteplování" a pokrytectví s omezením emisí oxidu uhličitého kterou vidíme u aut? Nebylo by lepší nechat stromy jak jsou a sázet nové kůrovci odolnější? A než ty zasažené odumřou, ty mladé mezitím dorostou? Když se pod záminkou boje proti kůrovci masově vyrabují lesy, o to víc stoupne CO2, narostou povodně a sucho a také vichřice a celkově anomálie v počasí. Je to sestupná spirála. Pár upocených elektromobilů nic nevyřeší. To už je asi takové holt pokrytectví že se žvaní "o ochraně přírody" ale ve skutečnosti se škodí ještě více jak jen to jde....😐

    • Přemnožený druh homo, prý 2x "sapiens" (vědoucí, moudrý) si podřezává větev, na které sedí. Ona to Příroda zase srovná.

  • KIMCID

    poušť?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit