Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsou to peníze darované podnikatelům.Každý podnikatel by si měl vývoj platit ze svého a co se týče vědy,tak v Akademii věd a výzkumákách sedí státem placení vědci již dnes,kteří pracují na různých výzkumných úkolech. Tohle není šetření,ale vyhazování..
  • Pouze je udělán další tunel na odtok peněz ze státního rozpočtu.To co se dostalo k moci od údajné revoluce mělo jediný cíl tuto zemi rozkrást a zbídačit.Například za komunistů se udělovaly diplomy na objev.Toto bylo snad jediné ohodnocení,které nebylo spojováno s politikou.Proto jej "porevoluční "mocní zrušili jako první.Raději začali cpát peníze do církevního oblbování.Aby jim církevní potentáti ,z vděčnosti naháněli volební hlasy.Bezvěrci,kterých je většina ,jsou nuceni ze svých daní platit i ty oblbovatele,které si církve přitahnou z ciziny.Proto je třeba všechny politické lumpy ,kteří tuto zemi přes dvacet roků zbídačují krutě trestat.A znárodňovat majetek celých jejich politických rodů.Je třeba se držet zásady,pokud někdo zbídačoval celý národ,tak aby nejvíce zbídačil své nejbližší.
  • První vláda od roku 1989, která konečně dělá něco užitečného. Doufám, že schválí i tu hmotnou zodpovědnost politiků navzdory hysterickému odporu ČSSD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit