Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady se opět ukazuje nepřipravenost projektu potažmo jeho tzv.výkaz výměr a jeho ocenění-kdo dělal průzkum terénu při projekčních pracech?.Ze zkušenosti znám hodně případů.kdy je projekt tak nedokonalý, že se dle něj nedá moc udělat.Jsou to dva protipóly, jeden odfláknutý, nedokonalý, pak zase moc nadhodnocený. Toto je na straně zadavatele projektu, pokud ho v takové podobě schválí.Ale též také dochází k tomu, že firma do toho šla s tím, že se určitě něco navýší, takto se dělalo neskutečné množství staveb. A samozřejmně to vše zavání korupcí.Tady musí být důkladná kontrola ze strany státu, veřejná státní zakázka musí být kontrolována, ale je otázka, zda má na to stát dost zkušených lidí.Většinou asi ne, když se toto děje.Ale je dobře, pokud konečně ze strany ministerstva došlo k takovému kroku.Že by první vlaštovka, i když jak známo, ta jaro nedělá.
  • Odfláknout, zkasírovat, zmizet do hajzlu. To umíme.
  • A proč to takhle nešlo minulých 23 let? Asi by bylo zajímavé zjistit, kolik si za ta léta napočetly různé stavební firmy za vícepráce, které nikdy nikdo nekontroloval.
  • Stát by měl konečně zprůhlednit výběrová řízení a tím předcházet korupci. Asi není poitická vůle, protože politici jsou největšími korupčníky, podvodníky a příživníky !!!
    Největší hnůj je v ODS a ČSSD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit