Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za pár let, doufám, udělá nějaký nezávislý novinář reportáž od památníku, abychom viděli kolik Romů tam ve výročí uctívá své předky.
    Já vím....asi neudělá. To by byl projev rasismu, nacismu a já nevím, čeho ještě. *1*
    • Jen to nezakřikněte, aby Herman nevymyslel vydávat dávky v Letech u památníku, to by byla propaganda o návštěvnosti pietního místečka
  • Tak stat = nas, danove poplatniky, bude cela ta saskarna stat skore miliardu...

    A jen hodne velky naiva si muze myslet, ze cikani budou ve velkem k pamatniku jezdit...
  • Blíží se volba zvaná komunál, věřím, že kandidáti TOP 09 neprojdou.
  • Co by se asi dělo kdyby někdo nabídnul ty prachy rozdat cikánům na dávkách.Co by si asi vybrali - hádejte !
    • Vzali by si peníze, ale za rok by se zase kvůli prasečáku řvalo. To by prostě nebralo konce.
      Ovšem to v žádném případě není chybou Romů.
  • A to ten ruskej zmrďánek Zeman sliboval, ze se to za jeho vlády nestane, lži a zase jen lzi
    • ale on nevládne tak že asi tak
  • Velebný pane Hermane!
    Proboha vás prosím: Dotáhněte tu aféru koncentrák Lety až do konce. Za těch mizerných 450 milionů Kč nechte postavit
    luxusní hotel s názvem LETY. Stáhněte tam všechny
    Cikány, kteří bydlí v ubytovnách, kde za ně stát platí
    nekřesťanské nájemné našim chytrým vyděračským
    podnikatelům. Jmenujte se ředitelem hotelu a Schwarzenberga si sebou vemte jako vrátného a Kocába jako recepčního !
    Uvidíte, že zakrátko bude z nového hotelu takový
    prasečák, o jakém se vám ve vykoupených Letech
    ani nezdálo !!! A vaše křesťanské svědomí může v klidu
    dále rozjímat o zločinech minulého totalitního režimu.
    • Hermane a Kalousku, nezapomeňte v Německu poděkovat tito uměli zbourat budovy zcela zdarma a né za cenu jako prasečák v Letech, kterou jste z pozic tunelářů vymysleli. Tyto uniformy likvidovali cikány a vaše bratry a sestry v židovské víře, ne čeští daň, poplatníci a jejich rodiny, kr@téni d@mentní.
      http://veda-a-technika.eurozpravy.cz/veda/219773-temna-historie-ceska-o-ktere-se-nemluvi-naciste-povrazdili-obyvatele-vesnice-pak-ji-totalne-vymazali-z-mapy/
  • to slavné muzeum. Oni to budou pěkní ptáčkové. Divil bych se, kdyby si nic nepřihrábli. Budou s nimi jen potíže. Ostatně kdekoliv, kde jsou uřvaní romští tlučhubové jsou potíže. Nelze zapomenout jak nám zasekali cestu do Kanady. Jen pro to, že se jim líbilo parazitovat na systému. To se tam divili, jak zdejší romák dokáže vysát státní kasu. Nebo jak nám zasekali cestu jeden čas do Anglie. A co jich tam ještě byvakuje na státním systému.Jsou to věční potížisti. Nikdy se tady nezačlení. A on ani není zájem.A to je řečeno moc slušně!
    • k ničemu cikáni tam chodit nebudou bílí už vůbec ne a jediné kdo tam bude muset tak okolní školy na exkurze.A ročně to bude stát miliony.
  • Kolik asi z celkové částky půjde na provize politikům, kteří výkup toho vepřína prosadili? Co myslíte, čtvrtina, třetina anebo ještě víc? A nemyslete si, že by se politici, jako Herman nebo Kalousek v tom tolik angažovali, kdyby jim z toho nemělo nic kápnout, kór když jejich zadluženým stranám jde vyloženě o holou existenci. Proč by jinak byla ta částka tolik navýšena, když účetní cena vepřína je sotva poloviční. Místní, co bydlí poblíž toho vepřína tvrdí, že pozemky okolo vlastní Schwarzenbergova rodina, která to chce prodat. Může za ty pozemky dostat mnohem víc než je v místě cena obvyklá, ale zájemce (prý dokonce bohatý muslim) trvá na odstranění vepřína. Jinak ten vepřín byl jeden z posledních velkokapacitních chovů prasat, který prosperoval a jeho zavření pomůže hlavně Německu (odkud se vepřového dováží k nám nejvíce) v upevnění naší závislosti v dovozu vepřového. To už máme hned tři možné důvody proč musel vepřín v Letech zmizet.
  • To tzv. muzeum romské kultury., nekupujete vůbec nic a už vůbec ne za své peníze, či dokonce snad nedej Bože., za skutečnou práci., protože to je všechno., hlavně za peníze i na jiný úkor občanů., kterým se to prostě ukradne a právě jim se pak bude zase vyřvávat, že nejsou peníze pro nemocné děti, mladé rodiny, staré lidi atd. Hlavně, že jsou peníze na různé "neziskovky" , darmožrany a jiné vyčuránky i kolaboranty., co si na tom vytváří svoji "důležitost" i politické body, včetně dalších funkcí a koryt., protože by se jinak nikde neuživili, jsou k ničemu a normální práce jim smrdí !..
  • Hlavně, že kolaborant Zeman bojuje za vše čínské a ruské, ale jedině za jeho prezidentování se prasečák prodal, děkujeme Mildo
    • A hlavně že tu děti stávkují proti ústavním zvyklostem ale že se tu vědomě přepisují dějiny a lže se o koncentračním táboře pro to nikdo zadel nezvedne!
      A hlavně oběti tyfu z pracovního tábora jsou pohřbeni v Mirovicích na hřbitově.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit