Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Impérium Andreje Babiše inkasovalo v roce 2007 celkem 550 milionů na zemědělských dotacích, v roce 2012 už to bylo 955 milionů Kč. V roce 2014 dotace překonají 1 miliardu Kč. Řepková biopaliva nás stojí 500 milionů ročně. Chemický průmysl: jen Společnost Lovochemie inkasovala poslední 4 roky celkem 400 milionů korun, veškeré Babišovy továrny inkasovaly celkem 800 milionů Kč. Dotace na modernizaci, zaměstnanost a vzdělávání pracovníků: každý rok cca 200 milionů. Čapí hnízdo: výstavba byla dotována 50 miliony Kč. Výstavba bioplynek: každý rok na dotacích cca 50 milionů. Dotovaná zelená nafta: desítky milionů ročně,"
  • Babiš-bureš- je pro Český stát neštěstí.
  • Šestašedesátiletá žena nepřežila v pondělí večer v Třinci pád ze 14. patra. Okolnosti tragédie prověřuje policie.


    V kritickém stavu zůstala po srážce s Pendolinem v pondělí večer neznámá žena. K nešťastné události došlo kolem 20.30 hodiny na nádraží v Bohumíně.
  • Babiš je největší lump a lhář v ĆR,který udělal peníze s druhým panem čistým Grossem..Což o to,na tom by nebylo nic tak divného,lump jak lump,at je z ODS,ČSSD.nebo ANO,či TOP,divné je,že tento národ ovcí mu slepě naslouchá a tleská,ale proč? Lehce se ovládá masa prostoduchých bez vlastního názoru a proto je ČR pro tohoto lumpa rájem.
  • od fízla.......
    Tohle není nic jiného, než fízláctví!!!! Lidi, už konečně otevřete oči, a uvědomte si, co je Babiš zač!!!!
  • motto vlády:" více vybrat,ať si můžeme víc rozdělit"
    *16*
  • Na obyčejné lidi další bič. Při tom živnostníci státu jen dávají a nic od něj nedostanou. Nemusí se při tom o nic strat (stát), jen inkasuje. podle hesla, jsi podnikatel, plať víc než normální občan. Na potřeby pro podnikání se musí nejdříve vydělat nebo půjčit, a pak následně odepsat (cca 39 %), zbytek jde z kapsy živnostníka. Je to jen částečné zvýhodnění. Pro srovnání, zaměstnanec vše dostane, živnostník na to musí vydělat. A když přijde na důchod, tak těm co nikdy nepracovali, stát dá z průměru a živnostníkovi co pracoval a cpal státu, tak vyměří podle odvodů. Kdy už Ti co nikdy nepracovali, nic nedostanou, se stane skutečností. Na živnostníky bič, pro sociální parazity vyšší dávky. To je opravdu spravedlnost.
    Kdy stát došlápne na ty, co zde vydělávají a daně platí jinde. Stát si jen stěžuje na to že vybere málo daní. Při tom peníze utíkají pryč. To jim nevadí??? Ze živnostníka by stáhli kůži za živa a těm druhým (ve většině případů, sobě), si dávají jen samé úlevy. Proto bych zavedl, kdo zde vydělává, bude zde také platit daně! To by se týkalo všech bez rozdílu. Platíme politiky ze svých daní, tak si také můžeme říci, co se zde bude dít. Pokud ne, vyházet politiky bez pardonu. V defenestracích jsme zruční. ...
  • je příliš prolezlá napříč naší politikou. Všichni ti vlastizrádci tady jsou vydíráni a zastrašováni nebo koupeni. Nebo jen platí hypotéku. Idiotů, co to dělají s chutí moc není. Pitomců, co tomu opravdu věří je minimum. Zatím nechápou, že jsou nařadě...
  • Byli jsme kdysi státem ve světě uznávaným ale to už je minulost.
  • Pravda je taková že to není stát ale nějaký bantustan.
    • To říkám už 20 let
      • Doufejme že pan Babiš udělá v tom chlévě pořádek, držím mu palce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit