Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nejhorší na tom je že i když se staráte o jejich děti tak přestanou dělat a když dostávájí dávky tak soud jim nařídí platit výživné tak aby měli pro svoji existenci ale že jejich dítě chodí do učení a dojíždí do školy to je nezajímá prostě do prace nejde raději černotu. Mám ve své péči také už 18 ti letou vnučku o kterou se vlastně staráme celý život a až byli nesnasitelné podmínky tak teprve jsem zažádala aby nám ji dali. Jsme už v důchodu a kdyby nebylo syna tak nevím jak by to dopadlo .Otec platí jak se mu zachce matka to samé a soud je při nich takže vnučka se rozhodla pro naše příjmení a necce mít s nima nic společnýho.
  • Teď teprve to někdo řěšía je to dobře a doufám že toho bude přibývat.
    Ani si nedovedete představit,jaký to nadělalo šrumec v manželstvích kde se starali do ,loňského roku o více dětí a měli to rozděleno,muži byli od nového roku nuceni jít do práce nehledě na to,že péče v domácnosti s více dětmi,které nejsou v mnoha případech duševně na úrovních svého vývoje,zůstaly plně na těchto ženách,ale v nesezdaných párech k těmto případům nedošlo a dokonce se finančně o hodně navýšilo.
    Jsem také náhradní rodič,novela přinesla mnoho dobrého,ale na mnohé se zapomnělo,jak již jsme debatovali s tvůrci tohoto zákona,je třeba mnohé dopilovat a provézt ještě mnohé změny,ať je to pružnější jak pro rodiče náhradní tak pro samotné děti.
  • Nerozuměla jsem situaci, kdy budoucí zeť se nemínil ženit z důvodu, že jako svobodní budou dostávat více peněz od státu. Pak se nemůžeme divit, že svateb ubývá, přibývá rozchodů a rozvodů ( proč bychom byli spolu, vždyť stát se postará) a moc dětí vyrůstá v neúplných rodinách. Velmi smutné. Peněz na dítě by měly vychovávající páry dostávat stejně. Ať jsou či nejsou sezdaní. *9*
  • Za bezmála čtvrt století se tu nic jiného neschvaluje, než jeden paskvil za druhým, také jsou hájeni a chráněni mega a giga zloději na úkor poctivých. Standardní situace, spíše opak by byl k zamyšlení a šoku v této zvrácené a mafiánské zemi.
  • Křeček má pravdu a divím se jak takový pasqil mohl někdo shválit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit