Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jisty nejmenovany pisalek, nevedom si sve osobytosti, ci jeji absence dehonestuje akt osobni odvahy Bc. Klary Buresove, ktera jako jedna z mala ucinila konkretni neanonymni krok ktery, kdyz nic jineho tak alespon, verejne odsoudi a zviditelni zrudnost soucasneho elektoratu a jeho kroku do jeste zrudnejsi totality, nez kterou tato planeta kdy poznala.
  • Souhlasím se sížností k soudu. Bohužel, "staré časy" se vracejí, takže pochybuji o tom, že někdo porušování základních lidských práv bude v této baště podvodníků a zlodějů řešit.
  • Pracující pilně budují a ostře odsuzují pár odpadlíků stojících stranou. My si republiku rozvracet nedáme. Pryč s válečnými štváči !
    *7* *7* *7* *7* *7* *7*
  • "Jistá Klára Burešová..." - jak za Kojzara v Rudém právu. Jenže tenkrát se psalo "Kdo je Václav Havel ?" *12*
  • Autor článku by se měl stydět. Je jak vystřižený ze 70. let. Jistá Klára Burešová udělala dobře. Zajímalo by mě také celé jméno toho jistého, který stvořil tento paskvil.
  • Nechápu proč podávat stížnost k soudu když to tady nefunguje.Měla by si ta osoba přečíst ústavu a lidská práva a nemusí nikam nic posílat.Jen tak mimochodem,nechápu to sčítání a taky na něj s**u,protože zákon o osobních údajích §101/2000sb,hovoří jasně.Na každém formuláři musí být na co data budou využita,čím jsou zajištěna a nesmí být předána třetí osobě.Upřímě,to tan nikdo nedá,protože pokud by se to zase někde válelo tak je tam možno vysoudit až 300 000 kč.A to není málo.Je to banda.Ze mne otroka neudělaj,ostatním to doporučuji.Kdo je otrok a patří těm dementům a řitovlezům,posluž te si. *12* *1* *1* *1* *1*
  • Je zřejmé, že autor článku se chce zavděčit, tedy nevím komu, ale je to typický čecháček - alibista. Jen si neudělat problém , splynout s davem, aby se mi něco nestalo, ještě mi vemou 10 tis. a podobně. Prostě ovce se vším všudy. Zamysleme se proč jsou lidé takoví? Nechtějí problémy, mají strach?? Nemají peníze? Nebo jsou převědčeni o tom, že je to občanská povinost?? MYslím, že jsou méně než ovce, prostě bez mozku, bez ambicí bez názoru. No a potom se politikům hezky žije v blahobytu, v nepostižitelnosti prostě bez zodpovědnosti. Peníze berou ale nikdo nebere zodpovědnost. Vždy jen výmluvy a kecy, které tyto ovce s povděkem přijímají. Je mi z toho na blití................. Nicméně, já jsem žádné formuláře nepřevzal a ani nepřevezmu, je mi to u.... A poradil bych to každému. A potom, každý by měl podat žalobu k soudu, když jich bude milion, tak se začne skutečně něco dít.... *3*
  • Nelze čekat od českých "žurnalistů" erudici, fundovanost a objektivitu. Takovhle výkřiky prostě v textu nemají co dělat. Ale co čekat v zemi, kde uhnali xmrti podezřelého..
  • "Jistá Klára Burešová" je občanka s veškerými občanskými právy, a jako taková má PRÁVO namítnout k příslušnému soudu, proti činnosti, která se jí nezdá v souladu s českými zákony.
    Fakt, že chce stát pokutovat občany, kteří se nesečtou je protizákonný, stejně jako mnoho otázek, které jsou zjevně ve sčítacích arších. Stát jako takový nemá právo se ptát na nic, co by sloužilo komerci, tedy na otázky, z jejichž odpovědí lze dovodit příslušnost k určité zákaznické skupině.
    V žádném českém zákoně není výslovně uvedena občanská povinnost odpovídat na otázky kladené při sčítání obyvatelstva.
    Občané nejsou vlastnictvím státu, aby si s nimi státní správa mohla dělat co jí napadne. Občan je individualita nadaná jistými orávy a je jasné, že se (díky Bohu) už dnes najdou jedinci, kteří si tento základní akt uvědomují a chovají se podle toho.
    Máme demokracii, už přes dvacet let nežijeme v totalitě, nejsme nevolníci.
    Stát jako takový by to měl co nejdříve začít vnímat!
  • Kvůli čemu má býti zastaveno? Máte v tom nejasnosti.....

    "Jistá Klára Burešová, která si zřejmě myslí, že Ústavní soud nemá co na práci, k němu podala stížnost. Chtěla, aby bylo kvůli sčítání lidu zastaveno, což se evidentně nestalo."

    Celé souvětí je pěkně manipulativní šit....pane autore.
    • Autor článku je .... (domyslete si cokoliv negativního). Ústavní soud by to měl řešit, protože artgumenty v podané stížnosti jsou závažné.
      • Absolutní žurnalistický zmanipulovaný paskvil. Kdybych já odváděl takhle mizernou práci, dávno by mě z práce vyhodili. Pane autore, odejděte nebo se omluvte!!!!! Lidi nejsou debilové. Navíc souhlasím s Klárou Burešovou, stačí si přečíst letáček, který ČSÚ poslala se sčítacími archy. Ačkoli se všude urputně zaštiťuje tím, že získané informace slouží výhradně pro statistické účely, v tomto letáku uvádí, že jsou tyto údaje "důležité pro výrobce spotřebního zboží a obchodní firmy". Na mou žádost o vysvětlení na ČSÚ jsem dostal jen odpověď, že dle zákona jsem povinen se sečíst. Stát resp. ČSÚ už dávno tyto údaje prodal komerci. Je to neuvěřitelný bordel a já se sčítat nebudu.
    • Souhlasim, ... vovce jez sepsala tento paskvil bez mrknuti oka poslala svoje formulare velkemu bratru urcite minutu po pulnoci. DFENS rulez! http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2011022006

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit