Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komedie kralem kvuli vyznamenani se narod muze zblaznit ..vyznamenani by jsme meli dostat všichni normalni lidi že žijeme v tomto bordelu zlodeju a podvodniku.....
  • Jo, a umělci, povaleči, atd. Ha ha. Hlavně, že x národa kouká na přiblblý seriáli, kde všichni hrajou, a to jim taky najednou nevadí. To jsou jim umělci dobrý.
  • Nejvíc mě teď dostávají komentáře k panu Horáčkovi a jeho kandidatuře. Prej vekslák, stbák atd. Milionář, co nemá tucha jak žije prostý lid. A co Babiš Bureš ministr financí. Stbák, lhář, zloděj. Miliardář, co nemá páru, jak žije prostý lid. Ale já vim čecháčci, u toho to najednou nevadí. On nám zajistí , že bude líp.
  • Slušnost se na hradě nenosí.
    Vždyť ani Zeman není schopen se omluvit, raději zaplatí sto tis. Arogance a zase jenom arogance, lži, nepravdy, překrucování jako jazyk hada, hadovi šlápnout na hlavu, odvolat Zemana vždyť snad není soudný a dá se pochybovat o jeho svéprávnosti. Vyznamenává svoje kamarády jako Hůlka, Zelňáková, Renč, komunistické kamarády, STB. Nastane druhá revoluce? Vždyť i Prima zakázala odvysílat pořad s Bredym protože by se to hradu nelíbilo. Českému národu zvoní hrana pokud Zemana nesesadí.
    • kdybys byl trochu slušný,tak bys takovou blbost nenapsal
      • josef.servit.9
        Nevěřte Hermanovi, všechno si vymyslel!Brady není ta osoba, kterou tlačili do vyznamenání!
        Lidovci jsou prodloužený pařřádd církve. Lhát a zase lhát!
      • Nenapsal blbost, jen konstatoval skutečnost.
        Pokud se česko včas nezbaví té odporné sebestředné, pomstychtivé, prolhané, populisticky žvástavé, křivácké, podlé, ožralecké rusofilně-číňanské, vlastizrádné dementní uslintané obludy zapadne zpět mezi vychodostepní primitivní rusácké mužiky a jejich vládce komouš-fašisty - KGB zmr.a putina.
      • Já jsem nepsal, že jsem slušný, ale Zeman je o proti mne hulvát a hulátem zůstane.
  • vypadá na tom obrázku jako kdyby mu došle Becherovka. *1* *1* *1*
  • Jak může svět brát ten Čechystán vážně když si ovce zvolily takový ovčinec, který vytváří jeden trapas za druhým.
  • Vážený Pane Prezidente Zemane, tímto komplotem havloidkurev jste získal další statisíce hlasů pro vaši případnou kandidaturu, blahopřeji!
  • Bylo úsměvné sledovat příznivce Miloše Zemana, jak s fanatickou nenávistí volají po „krvi“ majitele penzionu Modřín, který jemu a jeho doprovodu odmítl rezervovat místo v restauraci. Porušení zákona však nastalo v nekuřácké restauraci Poštovna na Sněžce, kde její majitel dovolil panu Zemanovi „výjimečně“ si zakouřit.

    Zákon praví jasně, majitel musí u vchodu výrazně označit restauraci, jestli je nekuřácká nebo kuřácká. Já sám si v hospůdce zapálím, ale když jsem byl nedávno v Irsku, respektoval jsem, že tamní zákon kouření v restauracích a pubech zakazuje. Můj kamarád má v Brně útulné bistro, kde nesmí kouřit a tak, ti, co si svoji nikotinovou vášeň neumí odříct, chodí ven včetně mě. S tím jsem srozuměn.

    Zemanovi příznivci mají plná ústa toho, že všichni lidé mají stejná práva. V tom případě tedy až dorazíme na nejvyšší horu Krkonoš, tak si v Poštovně vytáhneme cigaretu a zapálíme si, jsme si přece s Milošem Zemanem všichni rovni. Pokud majiteli Poštovny nevadí kouření, tak ať změní svůj podnik v kuřácký, pokud ano, tak ať striktně trvá na tom, že uvnitř nikdo kouřit nebude. Jestliže je restaurace nekuřácká, ale jednomu z hostů bylo kouření dovoleno, je to porušení zákona.

    Pan Zeman, který se tak rád ohání zájmy prostého lidu, dal ve skutečnosti najevo, že někteří z nás jsou si rovnější. Vysmál se svým hloupým voličům, kteří si myslí, že nyní jim začnou pečení holubi lítat sami do úst. Ve skutečnosti jim vzkázal, děkuji vám „lůzo“ za hlasy, ale teď Vám ukáži, kdo je pán. A co je nejhorší, veřejně pohrdl právem ve stylu, já jsem Miloš Zeman a pro mě zákony neplatí. Nejde o jednu vykouřenou cigaretu, ale o veřejnou aroganci vůči právním předpisům.
    • A on snad někdo čeká něco jiného od té podlé, prolhané, žvástavé, ..... zemanovské kreatury?
  • Brady: "Synovče, ty blbče jeden, do čeho si mě to tvýma nacisticko-havloidníma kejklema zase navezl? Zasloužil bys pár facek přes tu tvou tlustou tlamu!"
    • Pořád máš ruský deebile zlej trolle potřebu krást Simoně a jiným lidem na tiscali nicky?
      Jo? Pak musíš být zplynován duševně nemocný ruský deebile
  • Já být na místě pana Bradyho tak se s tím ožralou nebudu bavit a řekl bych mu, ať si ten odznak strčí do p.dele !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit