Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Že byli opilí, to je věc jejich vedoucích. A to šáhnutí? Nevím co si od "zveřejňování" dotyčná slibuje. Peníze? Slávu? Popularitu? Dřív to bylo jednoznačný. Facka nebo 2 a byl klid. A i chlapi to tak brali a žádná urážka. Spíš byla popularita u obou. Dnes jsou všichi jako netykavky. Anebo žeby tu šlo zas jen o výšku konta? (Jejich i právníků,)
  • Takže v tomto pracovním zařazení a taková směšná odměna?Na druhé straně si teď každý může na pacholky plivnout.Ano úplně každý.Přeci není možné aby státní zaměstnanec na takové pozici v tomto platovém zařazení takto vyváděl a byl jen nepatrně "oceněn".Zesměšňují sebe i celý ten barák v Lípě jak v něm pracují.To jako máme mít u jednání před takovými úctu?Je to beztak jen nepatrný vzorek toho co se tam děje permanentně.Je třeba zvážit své daňové odvody - když živím takovou opileckou pakáž.
  • Strašně jí to rozrušilo když si uvědomila že je mohla mít najednou tak promarnila šanci kterou by si většina žen ujít nedala. *1*
  • Rozpustilí kucí z kanclu.
  • A přesně tady máte největší zmetky dnešní doby. Soudci a tadle advokátská verbež si dneska může dovolit všechno. Za prachy zdržujou případy, až se táhnou přes deset let, spravedlnost žádná a když už, tak se dostanou jen před kárnej senát. A soudce soudce nevodsoudí. Ty parchanti se krejou mezi sebou
  • Vždyť je to lidské ! Ten, kdo nepije, h..no užije, ten, kdo ne..dá, Bohem pohrdá !
  • take zastupkyni jsem osahal a nejen to asi pred 2ma tydny. Nevim o co jde , je asi uplne blba , tahle take zastupkyne neceho co se neda definovat. Zamklo se a bylo veselo. Jeji parohac a prezervativ manzilek si ji potom vyzvedl , kdyz mu zavolala ze je se zpravou hotova. Naposledy to nebylo , tim jsem si jist jako malo cim. Jen se bude muset asi koupit fen na suseni kalhotek , kdyz se tam neco uroni , je potreba je rychle vyprat. To spravi kulturni fond , nebo tak neco. Nahradni neprichazeji v uvahu , kdo v teto branzi obcas podnika pochopi proc , blbci maji smulu a nelituji jich. Je prece emancipace , tak snad zena jako zena. Jen je pravda ze nektera by mozna chtela ale nejsou kapacity a nebude to tim jestli je neceho zastupkyne , ale spise jak vypada velice slusne receno .
  • Na půdě prokuratury se nechlastá. Musí do nižších pater požívat. Kalousek taky na půdě sněmovny nechlastá. No ještě, že se neosahávali navzájem. Jinak je to OK.
  • Ti bafuňáři měli mastné ruce i huby. Došlo ke znečištění šatů kolegyně. Mám to z první ruky.
  • Potravináři podvádějí! Podívejte se, které výrobky snížily gramáž

    Většina ceny základních potravin po novém roce vyrostla, a to nejen kvůli zvýšení spodní sazby DPH, kterou prosadila Nečasova vláda, ale také kvůli jiným aspektům. U hromady potravin, zvláště pak u čokolád, došlo k nenápadnému snížení gramáže. Výrobci, jelikož nechtěli jít s cenou nahoru, jednoduše volili méně okatou variantu a shodili gramáž.
    • je nemoc z prezirani. Dekuj gospodinovi ze te od ni ochrani svoji moudrosti . A nezer. Jez.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit