Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojde i na takovou státní zástupkyni? Vždyť to smrdí až do Kežmarku. Nezdá se ze nikomu, že zrovna z Olomouckého státního zastupitelství jsou takováto rozporuplná rozhodnutí? Stačí se podívat na stíhání tykadlového řidiče autobusu zrovna manželkou exministra vnitra,p.Langra,rovněž z téhož zastupitelství. Není zde moc náhod? Co by k tomu řekla pí.nejvyšší st.zástupkyně Bradáčová? Nejen ryba smrdí od hlavy. V tomto státě,jestli v Čechách, na Moravě či ve Slezsku, je spravedlnost opravdu jen tím povrchním slizem,který se pokrývá všechnu tu špínu, jako je tomu zrovna na pražském magistrátu včele s novodobým vedením, které samozřejmě vykřikuje do světa, jak si může vůbec Policie dovolit poukazovat na lumpaci vagabundus v rouše ODS a další smetánky. Co se tady ještě dožijeme než ta chcípající kobyla pojde docela? Jeden se zde nestačí divit jak tu jeden jen koulí očima a předhazují si zde horký brambor stylem, já nic to oni... Tady opravdu zbývají jen klacky,vidle a hole a vyhnat to ven a ten chlív vyčistit. Čeho je moc, toho je příliš.
  • Divím se,že na Olomouc již nepřišla kontrola,protože tam jsou odsuzováni Smetanové a podobní slušní lidé a korupčníci běhají po svobodě.
    • No právě, je třeba honit a dohonit Smetanu. Vždyť na velké ryby není čas. Jó, takový Smetana, to je kapr. Toho je třeba řádně potrestat, aby mohli velcí zloději pěkně v klidu krást.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit