Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když chcete teplouše, tak si je rozdělte mezi sebou. Já je vedle sebe nechci.

  • mun.go

    Tady je zajímavý rozhovor s jedním z diskriminované menšiny ...

    Aromantický asexuál Ondřej v necenzurovaném intimním rozhovoru

    Jak se žije člověku, který na sex nemá pomyšlení, nedokáže se zamilovat a dlouhá léta nevěděl, že je asexuál? 

  • dzixy

    "Stigmatizace LGBTQ lidí představuje jasné porušení jejich základního práva na důstojnost, jak je stanoveno v Listině základních práv EU a mezinárodním právu.“

    Ještě schází doplnit o další deviace.

    • Nikdo tyto osoby nestigmatizuje. Oni sami mají neustálou potřebu prezentovat svou jinakost pro většinu nepříliš přijatelným způsobem. 

      Nejsem ani trochu zvědavý na chlupaté zadky v tangách a otylé olysalé ženské s modrofialovým čírem. Jejich život, jejich věc. 



  • etu spravu mrdam pico lgbtfrc !!!! tso vymyslela asi neka hlasatelka pocas i z cesky televise hamacek nebo jinej zelenej cigan z ameriky !!!!! jetli potkan nejakyho vysokyho prestavitele statu eu triba u mje na zahrade a bude mi to tvrdit jak za tiom stoji tak necham vomrdat sousedovou mrdacim traktorem !!!!

  • KIMCID

    Takový Irán to je země pro LGBTQ jak dělaná

  • Co si predstavuješ pod takým názvom hásíš?😇

  • TheGGG

    jen dál otravujte tichou většinu aktivisti a nebudete se stačit divit... tolerance se nedá vynutit ani vyřvat. Jen víc a víc provokujete a je jedno jestli se zrovna tlačí propaganda LGBTABCD nebo black lies matter....

  • je hloupost házet inkluzi do jednoho pytle s tolerancí k sexualitě jedince, vůbec to spolu nesouvisí. V tom je zásadní omyl EU. Není špatné, když si rodič přizná, že jeho dítě není intelektuálně zdatné a zařadí se mezi stejné do speciálních škol, kde výuka probíhá jiným tempem. Naopak je stresující pro takové dítě, když je násilím v rámci výuky včleňováno do kolektivu, kde samo cítí, že intelektuálně nestačí. Z druhé strany to pak brzdí kolektiv a na kantora klade nesmyslné nároky a pracovní stres související zase s plněním osnov, které jsou zcela jinak nastaveny než právě v těch speciálních školách. Učebnicový příklad neznalosti praxe a politického rozhodnutí. Inkluze je největší zlo školství, které EU poslala z Bruselu..

  • "Zákon představuje podle skupiny zemí formu diskriminace na základě sexuální orientace, genderové identity a projevu, a proto si podle nich zaslouží být odsouzen. "

    .

    Chápu to dobře, že EU trvá na tom, aby se děti v ZŠ zaobíraly všemi sexuálními orientacemi? Pedofílií, nekrofílií, zoofílií a dalšími? To opravdu chtějí rodiče těch dětí?

    Neměly by se děti na ZŠ začít i učit, jak se souloží? Dle norem EU, samozřejmě.

    • Podle norem EU?! To asi ne že jo ! Úchyl zůstane úchylem ať to ? (únie) chce nebo ne! Proto honem pryč jak z EU tak z agresivního NATO a uděláme tečku! 😀

    • mun.go

      Není na ZŠ už pozdě?

      Robert Fulghum - Všechno, co opravdu potřebuju znát, jsem se naučil v mateřské školce

      Ostatně podobné téma je zmíněno i v  "Konci civilizace"  od Aldouse Huxleyho:

      " ... Venku v zahradě byla hodina her. Šest nebo sedm set nahých chlapečků a děvčátek běhalo v teplém červnovém slunci a pronikavě vřískalo na trávníku, házelo míčem nebo sedělo mlčky na bobku po dvou nebo po třech pod kvetoucími keři. ... Z blízkého křoví se vynořila sestra a vedla za ruku řvoucího caparta. Za nimi stísněně kráčelo děvčátko. „Co se stalo?“ ptal se ředitel. Sestra pokrčila rameny. „Nic zvláštního. Zdá se, že ten malý nemá žádnou chuť zúčastnit se obvyklých milostných her. Už jsem si toho několikrát povšimla. A dneska zas. A dal se dokonce do breku...“ ... ... Za dávných dob před Fordem Pánem a dokonce ještě několik generací potom se pokládaly erotické hry u dětí za něco abnormálního (bouřlivý smích); ba nejen za něco abnormálního, dokonce i za něco nemravného (no ne!), a proto také byly bezohledně potlačovány ..."

  • To jsou ty buzerantské hodnoty EU. Bylo velkou chybou vstoupit do toho úchylného spolku, vedeného devianty. Zaplať pánbůh za ten maďarský ostrůvek normálnosti v EU, kde je svět ještě v pořádku. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit