Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlouposti stejně jako další komuno-futuristické úvahy hodné Prognosťáku AVČR nebo pana Putina. Tyhle nesmysly jsou zbožným přáním líných asiatů a dalších lidí z Východu,kteří nechtějí ani pracovat, ani udělat cokoli pro svou vlast, a mají vlády korupčnické jak si zaslouží. Chtěli by si brát ty bohaté a když ne bohaté, tak aspoň pracovité, aby na tu sebranku měl kdo otročit, když už toho má dost i Západ, a tak po internetu šíří tyhle politikáčské tronovské úvahy, a ze všeho nejvíce nenávidí katolíky i křesťany vůbec, jelikož oni vedou právě k čestnosti, slušnosti a pracovitosti, tedy k tomu, čeho se páneček Asiat děsí nejvíce. Podobně jako ty mapičky mající většinou zdroje z Moskvy - lze to poměrně snadno zjistit, když tam vidíme tzv.uspořádání světa za 50 let. Pravidelně Rusko a další lenoši na ní zabrali Kalifornii a další bohaté země, a katolická země je jednotná a umístěná pravidelně do běloruských tunder nebo do neobyvatelné Tajgy. Tyhle ideály šířil již v Evropě a proti Západu kdysi národní socialista a lidový vůdce (soudruh Kamerad) Áda Hitler. A pak ovšem další socialisti, ty Stalinovy děti. Takže svět se opravdu nezboří, jenže nikdo si ty východní lehce nadrzlé emancipované líné královničky brát nebude. To je jen zbožné přání soudruhů a další podobné sebranky. Trochu bych se být jimi ukáznil ... naši zem vyplundrovali, vyrabovali, zničili po Sametu další miliony lidí ... a ještě jsou i dnes po tom všem drzí jako opice. Možná mi to soudr ... sorry pane redaktore zrušíte, ale vím, že si to za rámeček nedáte a přečtete si to. To by vám totiž zvědavost nedala, že.
  • Autor článku Ondřej Fér píše romány sci-fi, nebo se probudil s rukou v nočníku a dostal z toho "psotník". Nebo ještě jedna možnost tu je. Bude zřejmě druhá Pýthie a hádá a hádá a hádá, a pořád z toho nic. Jeho dedukce z dějin je obdivuhodná. Nebýt Islamistů, žádný exod by se nekonal.
  • tiscali se dela ze je svobodne, ale trpi tady pěkného tapetare (jakéhosi jesica) co sprasí veškerou rozumnou diskusi......
  • Západ vlnu uprchlíků zažíval i po 2. světové válce.

    Tehdy nastalo také takové stěhování národů. Milionová armáda utíkala ze socialistického
    totalitního chudobince za lepším životem a platem na Západ.
  • To se dnes sypou grošíky (dolárky). Ze sestřičkou jsme zdatná dvojka. Popravdě řečeno, moc náročné to není, jen na všechny diskuse tapetujeme zadané texty.
    • S neexistující dvojkou Tečka Simon tu otravuješ jenom ty Ivane *5*
  • Především Rusko musí řešit značný demografický problém. Ten trápí řadu zemí, ani Rusko není výjimkou. Počet potomků na jednu ženu je sice srovnatelný s Českou republikou, Rusko však má výrazně vyšší úmrtnost a nižší věk dožití. S tím souvisí i problém poměrně vysokého množství potratů. Demografický propad je navíc navyšován poměrně vysokou emigrací.

    Nedávno byla v Rusku publikována oficiální zpráva „Za deset let bude pozdě“, varující, že v roce 2040 může mít Rusko pouhých sto milionů obyvatel. To přináší důsledky například i pro obranyschopnost země, kterou Putinova administrativa považuje za jednu ze svých priorit.

    V Rusku se prý píše i o americké knize s provokativním názvem „Co znamená konec Ruska pro Ameriku“, která věští velmi negativní budoucnost Ruska v dnešní podobě. Kniha je zajímavá především shrnutím mnoha statistik ruských expertů. Z nich dovozuje velká rizika současného demografického vývoje v Rusku. Zdůrazňuje společenské problémy jako je rozvodovost, dysfunkční rodiny, vysoký počet potratů, ale i epidemie HIV a drogová závislost.
    • *2*
    • Opravdu je pro stát tak velkým problémem, když se sníží průměrný věk dožití?
    • A Simča-Jessica má další dolárek v kasičce *1* *1* *1* *1* *1*
      • Tohle nebylo náročné. Dle ceníku us ambasády mám za to jen 50 us centů.
        • Ivane ukazuješ pouze tvoji ubohost. Nic jiného.
      • Nejsem nikým placena Ivane. Problém je v tom že ty nesneseš jiný názor.
        Jsi správný Putinovec. V Rusku dodnes kritiky režimu vraždí a zavírají.
  • Tenhle článek je prostě další výblitek korporativního rádoby žurnalisty.
    Kolik si jich pisálku nastěhuješ domů? *2*
    • Byla by prča mu tam nastěhovat nějaké černoušky. Jemu a právě jen jemu domů. Jak by řval, že má svá práva a jeho názory by se okamžitě otočily o 180 st. *1*
  • Každý blbec umí zesměšňovat problémy, které mohou přijít. K tomu totiž není potřeba mnoho inteligence.
    A když pak problém opravdu přijde? Blbec okamžitě zapře, že se něčemu takovému smál, naopak on "přeci říkal..." *1*
  • Milujeme Rusko a moc nás trápí, že ho zde musíme pomlouvat. Ale nějaké peníze potřebujeme a tahle práce je lehká, jen kopírujeme zadané materiály do všech diskusí. Tak se na nás nezlobte
    • *1* *1* *1* *1* bez té první věty, tak to je a my to víme *1* *1* *1*
    • Ivane nauč se respektovat jiné názory.
      Zde v EU mohou zaznívat i jiné než Putinovské názory.
      Zde nejsi ve tvém totalitním Rusku
  • Hlavní město ČR bude opět Moskva!
    • Tak nám vy placení fašounci konečně napište jak to bylo s J.F.Kennedym a jeho bratrem Bobym.Malcolmem X,
      M.L.Kingem,vypálením Reischstagu kdo poslal Lenina do Ruska..... *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit