Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanhorne

    The Turks and Caicos Islands, marne zadaji uz leta Canadu aby je vzala pod kridla, ale byl by to hodne drahy spas. Uvitali by to jenom nasi Snowbirds, ti by v zime misto na Floridu mohli litat tam a byli by porad na domaci pude, jen v jine provincii. 

  • Primárně je brexit důsledkem trucpodniku politických hochštaplerů typu Junckera či Merkelové, jejichž zhoubná politika donutila Spojené království rozumně reagovat. Proto není brexit něčím špatným, naopak brexit přináší v sobě lepší budoucnost a naději se skoncováním eurohujerské diktatury, která jako olověný příkrov drtí snahy národů Evropy se emancipovat a tak být hrdou součástí evropského kontinentu. Po rozbití eurohujerských okovů budou zase evropské národy na společné lodi Evropy a budou si opět vycházet vstříc, takže obyvatelé zámořských území budou opět spokojeni, protože macronovsko-merkelovské pijavice již nebudou vysávat Evropany.
  • Měli by požádat o připojení k Rusku. Určitě by se měli moc dobře, lépe než pod Británií. Určitě by tam hned vyrostla nějaká raketová, letecká a námořní vojenská základnička. Měli by tam doktory i pracovní příležitosti. Někteří by se možná mohli dokonce i stát rudoarmějci.

    • KIMCID

      odbočím:jen pro zajímavost co vyrostlo tady za 25 let demokracie?Jaký kulturní stánek,hudba, či něco k zapamatování?

      • vanhorne

        "co vyrostlo tady za 25 let demokracie?"

        Vyrostlo vam tam toho az moc. Nejmene 100 Km velmi zajimavych "tunelu" a jeste zajimavejsi Čapí hnízdo s kralici a kozi farmou k tomu.Very busy beavers.

        • KIMCID

          Open card 780 milionu ,Blanka nevÍm kolik miliard to vše v rukou ODS.

          Čapí hnízdo ÚDAJNÝ podvod 50 milionů a ještě z peněz eurofondu.(jen to dokázat)

          A tohle ty chceš porovnávat jo :D

  • Ostrov Anguilla je úzký, asi 25 kilometrů dlouhý pruh země v Karibském moři. Anguilla dováží přes Svatého Martina bez problémů benzin, potraviny a pitnou vodu a opačným směrem posílá ovoce a ryby. 

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    A v čem je problém? Já chodím 25 kilometrů po svém okolí naprosto běžně a bez problémů. Ostrované zjevně "civilizovaně"  zdegenerovali. Potřebují si vozit zadky v autě i do obchodu přes ulici. Benzín nepotřebují. Co kola? Anquilla dováží potraviny....NACO??? Ovoce a ryby nejsou potraviny? To jsou dnes jedny z nejlepších potravin.....nebo jim snad chybí ten geneticky modifikovaný sajrajt od Monsanto nebo posypová sůl z Polska? Pitná voda? Co filtrační a odsolovací systémy? A když už tedy nechtějí být sami ať zavolají na Kubu nebo USA všichni po nich hrábnou všemi deseti....

  • KIMCID

    Baví mě jak media straší co vše hrozné způsobuje Brexit aby se nestal další a jiný exit

  • Nasměrujte jim tam ladě migrantů a uviddíte jak rázem všechny trápení s exitem budou doslova bezvíznamné prkotinky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit