Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm- 100 🍉 na zlepšení výrobků agenta Bureše = to by mne zajímalo, kam se poděly, protože ty jeho blafy se nedají jíst...

    • vanhorne

      "to by mne zajímalo, kam se poděly,"

      Do shrajtofle? Ma to vymakane ten ubreceny estebak . Schvalne produkuje sajrajty aby pak mohl cerpat dotace na vylepseni. Jak to budou kontrolovat, jesli se to jeho zradlo zlepsilo? Ten dotacni system je cely postaveny na hlavu a zlodejum jenom k smichu. Zadne dotace, pokousi jenom zlodeje a ti jsou vzdycky nekolik kroku napred. Ale estebak uz klepe stejne z posledniho, na Seznamu zase breci jako placena pohrebni placzka a prska jako krysa na Piraty, na EU a vsechno ostatni.  Videt, ze mu prdi v bedne a uz nevi co blaboli. Tim jak vsude vidi nejake spiknuti proti nemu neni jen tak. Jak dlouho to vydrzi, nez se z toho zhrouti.😉

    • Jogurty sem, salámy tam. Český národ stráví už asi úplně všechno! Ale předvolební kampáááň bude  taky něco stát....😉

      (navíc výrobky s. Bureše jsou už dnes tak dokonalé, že každé další zlepšení by bezpodmínečně znamenalo cestu zpět!)

      😂😂

  • Však  je na čase - jogurty aj salámy české provenience 

    se podstatně chuťově liší od stejných produktů nejen 

    na západ od našich hranic, ale i od těch slovenských, 

    maďarských - o bulharských ani nemluvě! 

    Že by práce na vývoji těchto produktů byla zdarma?

    Takové bolševické úvahy jsou v "orgánech" E.U. ?

    • Vývoj stojí tak maximálně starou Belu! Stačí se podívat, jak se dělaly bez škrobů, chemikálií a dalších sra*ek jogurty v minulosti.


  • no tak jogurty Andrejova Olma vylepšovat potřebuje a nepomůže ani obrovský billboard na drážním koridoru, že je Florian jednička, pač neviděl jako smetanový jogurt smetanu ani z jedné pětiny, říkám. Pokud nenastala změna, ještě tak před čtvrt rokem to bylo jogurtové mléko, když to kamarádka otevřela. Musel jsem ji ukázat smetanový jogurt, aby viděla ten rozdíl v hustotě :) což dělá právě ta přidaná smetana.

  • Řekněte už konečně, kdo z těch gaunerů to vše podepsal. Nikdo z nich se nepřihlásí. Jenom slyšíme je to kampáááň. Co dělá ta obézní Mařenka?

  • ...a Bureš za to ani trochu nemůže. Mohl by pro své koblížky prohlásit do televize, že ho tím EU hrozně naštvala!

    😐😎


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit