Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tato prohlášení mají navodit dojem, že za poslední "studenou valku",která trvá od nástupu  Putina může pouze Rusko. ALE kdo se angažuje v rozšiřování NATO?  A co nejblíže k ruským hranicím. A anexe Krymu nebyla vůbec anexe. 1. návrat Krymu k Rusku (bylo to území, kde prožívala své prázdniny ruská šlechta již od konce 17.stol.) 2. Došlo k plebiscitu, 3. Nebezpečí základen NATO. 

     Obvinění z vybuchu ve Vrběticích je vágní snahou novinářů a splašenou reakci vlady z obavy, aby nebyla obviněna opozicí z pasivity a prorusismu. Rovněž  otravy,  pokusy o otravy, nabouravani a pod. slouží k vyprovokovani  Ruska k odvetnym akcim. Ne Rusko nemá dobyvacne snahy jako SSSR , naopak chce mít klid. A Putin jako starý agent reaguje klidně,  věcně, řekněme  je v současnosti největšímá politikem ve světě. 

  • Jenom malý dotaz.

    Copak konstruktivního a pozitivního udělal osobně pan Stoltenberg pro to, aby vztahy mezi paktem NATO a Ruskem nebyly nejhorší? 

    Pokud použijeme slovo "vztahy", tak když je něco ve vztazích špatně - potom je to zpravidla vinou obou účastníků. 

    Nebo je všechna vina jen na straně Ruska? 

  • Američani vzor občana kamilda

    Indiáni, kteří si chtěli podržet svou kulturu a styl života, museli odejít do rezervací. První "protorezervace" vznikly už koncem 17. století ve Virginii, nicméně skutečné rezervace s plnými právními aspekty se objevují až v první polovině 19. století. Naprostá většina plochy rezervací se nachází na západ od řeky Mississippi, kam začali být domorodci stěhováni od 30. let 19. století z východních území. V současnosti je na území USA 310 rezervací o celkové rozloze 225 410 km² a celkem 550 uznaných kmenů. Každá rezervace resp. každý indiánský národ obývající rezervaci má určitou právní suverenitu, která se může mírně lišit.[55]

    WIKIPEDIA 

  • josef.chmela

    A už se někdo zeptal: "Kdo za to hlavně může?" A chce, případný tázající, slyšet oběktivní odpověď?

  • mun.go

    Jens Stoltenberg ví, že Rusko je stále agresivnější a nepřátelé NATO investují do nového vojenského potenciálu - tedy se musíme bránit a výrazem naší obrany je mírové zbrojení.

    Kromě toho Stoltenberg oznámil, že Čína nesdílí naše hodnoty. Další nepřítel, kterého je třeba porazit.

    Emanuel Macron vyjádřil obecné mínění větou: "NATO se nachází v etapě mozkové smrti". 

  • A čí je to vina, že jsou tak špatné vztahy s Ruskem? Kdo s tím začal? Kdo si zaplatil převrat v Sýrii, když si tam rusové vystavěli základnu? Kdo si zaplatil státní převrat na Ukrajině a dosadil tam režim, který Rusku neustále vyhrožuje válkou, provokuje a vraždí rusy na východě? Kdo neustále proti Rusku vymýšlí zpravodajské hry, alá sestřelené letadlo, Navalnyj, popřípadě naše Vrbětice? Za tohle snad může Rusko? Určitě?

  • Počet obětí 2.sv. války vyvolané nacionálními socialisty, kteří "budovali hnědý socialismus" se odhaduje na 60 milionů.

    Počet obětí "budování rudého socialismu" podle odhadů zdaleka překračuje 100 milionů mrtvých...

    • Tedy Vy když začnete operovat s čísly........😂

    • A není 100 milionů málo Antone Pavloviči? Já slyšel něco o sto miliardách......😯

    • josef.chmela

      Neopruzuj tady tvými hloupostmi.

    • Hele Jégl, nechaj si ty moudra pro sebe...

  • Potreboval by dostat facku, aby se vzpamatoval.


  • Zrušit NATO a založit evropskou armádu bez USA. Tím pádem nebudou základny NATO znepokojovat Rusko v blízkosti jejich hranic. Pokud tato situace bude dál pokračovat, pak je jen otázka času, kdy vytvoří podobný vojenský pakt jako je NATO i Rusko a Čína a budou opakovat do nekonečna to, co předvádí teď NATO. A pak začne být teprve dusno, tentokrát ale i v blízkosti USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • vanhorne

      "a založit evropskou armádu bez USA." 

      ANO, EU Armada s oberkomandem v Kremlu, vyzbroj a manschaft by dodal Putin zdarma, EU by zivila akorat  tu tlupu.🤣

  • Jaký názor by asi měli na nato  civilní oběti jejich humanitárního bombardování Jugoslávie... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit