Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, tím nás komunisti krmili už jako malý haranty - "Postavili jsme ( my Strana ) přehrady, v Praze nikdy nebude povodeň...".
    Viděl jsem to v roce 2002.

    A když nám vyprávěli o vykořisťování, tak jsme si z toho dělali srandu a mysleli si, že to jsou kecy a propaganda.
    A dneska, pár let před penzí, si to hezky užívám na vlastní kůži...A penze je o čtyři roky dál.
  • Kdyby se bagrovala Vltava a čistili potoky a řeky jako za komanče, tak by problémů bylo méně. Nevím co je levnější, jestli stálé čištění koryt nebo protipovodňové hráze. Jenže bohužel hráze se budou muset po nějaké době zase zvednout protože se koryta zanesou a tím se také zvýší hladina toků. Což bude pravděpodobně stále dokola. No nevím co je lepší. Jaký máte názor ostatní na tento problém? Jen do toho netahejte, prosím, politiku!
    • Pravda,pamatuji v sedmdesátých letech jak v Braníku korečkový bagr,který čistil koryto řeky dnes ta pakáž jen žvaní a po nich potopa.
    • Nejen čištění toků, ale také dříve bylo mnohem více zábran proti vodě na polích (orby po vrstevnici, meze, cesty), používání lehčích traktorů, hnojení převážně hnojem a ne NPK a dalšími...V lesích byly malé rybníčky, nedovolovalo se stavět rod.domy tak blízko toků, bylo více rozlivových luk a pastvin. Čistěni samozřejmě také pomáhá, ale je to jen jedno z mnoha opatření.
  • EU s hlavou vraženou a ž po ramena v americké prdeli dělá co jí velký bratr nařídí i ve chvíli, kdy se obecně ví, že americký dobytek odposlouchával i vrcholné představitele suverénních evropských států. Zdejší pitomci budou stále vytahovat teror za gottwalldova režimu, ale že si ukrajinští oligarchové vytvářejí vlastní ,, lidové milice ,, a vlastně přispívají k ozbrojenému puči, který je opět podporován ze strany USA a hlavně vede k oživování fašizmu v Evropě. To že tam umírají neviní lidé, to že ukrajina má být rozporcována jako kořist a místní oligarchové si vytvářejí nové diktatury ne nepodobné kmenovému uspořádání
    • běž do prd@ele rusofile, ty jseš hnědý ještě teď, jak si vyvěšoval ruské praporky, chodil na Bilaka atd. jestli je někdo fašista, tak EU to určitě není. Jinak Gottwaldův režim zavraždil sprostě ženu, takové to byl lidumilové.
    • Vytáhni tu svoji glavu z ruského análu a rozhlídni se, už je jiná doba, soudruhu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit