Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za mě teda osobně hodně zajímavý článek. Nikdy by mě nenapadlo, že se koně svěřují, celkově zvířata, zvířecím telepatům. Ale jinak obecně sporty s koňmi jsou moc pěkné a nějak nepopsatelné hezky záživné :D Když si chcete s koněm popovídat, dáte na něho uzdečku ,přitáhnete si ho k sobě a můžete na něho mluvit. Stejně toto je na zvířatech nejhezčí. Že jim můžete říct cokoliv :)

  • vanhorne

    😉

  • vanhorne

    Chytrost nejsou zadne cary, hlavne kdyz to sype. Zatim komunikuje s konmi v Dubaji a s lenochody v Kostarice. Dat ji do ruky fotografii nejakeho zeleneho muzicka, mozna navaze komunikaci i s mimozemstany. Lidska chytrost je prece neomezena. Mezi clovekem, konem a psem nekdy vznikne takove zvlastni pouto a porozumeni, kdy si dovedou cist myslenky. Stareho kone ani psa, ale novym kouskum nenaucis. Aby mi prisla nejaka baba a muj pes ji zacal vypravet, ze chce byt rozprasena, jako ten zablaceny Muddy nekde v horach, z toho by muj pes dostal distemper. Oba chteli byt pochovani doma pod javorem a ne nekde na cizim miste.

    • No a o tom to právě je. Že svět funguje na poněkud jiných principech, než do nás tluče materialistická doktrína. Inteligentnějším jedincům doporučuji seznámit se s kvantovou teorií, mechanismem Schrodingerovy kočky a Heisenbergovým principem neurčitosti atd. a těm méně inteligentním "Otíkům"  navrhuji  zametat Pávkovu vétřiesku a nelámat si hlavu s podstatou fungování světa. Jsem si jist, že každý jsme například  zažili situaci, kdy nám zatelefonoval člověk, na něhož jsme zrovna mysleli, či jakákoli jiná synchronicita.  Já to zažívám denně......a je mi jedno, co si o tom jaký primitiv myslí...... 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit