Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro komunistického Stbáckého gaunera, který mi krade nick:
    Klaus je schiozoidní psychopat s hypertrofovaným paranoidním bludem megalomanie. Proto je citově chladný, sobecký, bezohledný a na prvém místě vidí vždy jen svůj osobní prospěch, k jehož dosažení se neštití použít jakýkchkoli prostředků. Sami komunisti ho považovali za takového gaunera, že ho mezi sebe nevzali, i kdy když si 3x podával přihlášku. Přesto ho ale využívali jako agenta StB a snad i KGB, aktivně udával už na VŠ. Za odměnu mohl studovat na západě. A jako lumpa všeho schopného si ho komumisti vybrali do Prognostického ústavu, kde ho společně s ožralou Zemanem a dalšími věrnými komunisty přiravovali na transformaci své moci po chcípnutí komunismu z primárně politické na primárně ekonomickou při tzv. "privatizaci", tj. přivlastnění si cizího majetku. Klaus po celou dobu škodil a škodí naší zemi v zájmu Kremlu, jímž je vydírán. Dělá ostudu po celém světě (kecy o klimatologii, krádež chilského pera...). Vrcholem byla zákeřná "amnestie", což bylo plivnutím do obličeje právu, spravedlosti a všem slušným lidem.

    Viz např.
    http://profesor-klaus.osoba.cz/?action=voteinquiry&inquiryid=5281272&answerid=615851

    http://profesor-klaus.osoba.cz/?action=voteinquiry&inquiryid=5281272&answerid=61585
  • KSČM - jediná strana prosazující prospěch většiny řadových občanů, možná společně s naším prezidentem a jeho stranou SPOZ.
    Trapně klopotné a nechutně zločinné vládnutí pravicové koalice, dokonale zprofanovalo pojem pravice. Pravicové strany mohou podpořit už jen zločinci, nebo lidé, kteří by chtěli sami sebe považovat za nějaké "lepší" lidi a v nebetyčné hlouposti se vtírají mezi bezcharakterní svoloč.
    Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. Nikoli volit ve prospěch příjmů horních deseti tisíc multimilionářů, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Neměli by ve své tuposti a přiblblosti volit proti vlastním zájmům, ve prospěch nejbohatších a v neprospěch vlastní. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice ani z poloviny takovou šanci, jaká jí po jejím tříletém bezuzdném řádění a rozkrádání ještě zbyla.
    • Bravo. S KSČM na věčné časy a nikdy jinak !
  • Musím se přiznat, že předvolební debaty moc nesleduji. (max. když se chci pořádně naštvat) nemám žaludek na to poslouchat lži, urážky a sliby, které niko nikdy neslpní...:-)
  • Ano každé 4 roky se hraje u hrabošů populární soutěž s názvem volební pohádky
    pro dospělé ve které moře mafií teda stran soutěží o 4 roky dobře placených
    poslaneckých prázdnin a možnosti něco si ze státní pokladny ukrást. *1* *1* *1*
  • Strany 3 roky ve vládě šetří ( to znamená okrádají lidi ve prospěch majetných)
    a pak půl roku před volbama začnou rozdávat lidu plnýma hrstma ve snaze si
    opět zajistit zvolení.
    Jak přiznal v deníku Právo rozený gauner kníže s TOP 09: Ano naše reforma
    postihla krutě matky s dětma důchodce a nemocné. Naše strana však měla
    v plánu jim půl roku před volbama trochu přispět. *1* *1* *1*
    Díky Nečasově milence která svrhla vládu se však už ke štědrému nakupování
    přízně ovčanů TOPka nedostala. *1* *1*
  • Na TV24 nějak přibrzdili,už to není to pravé ořechové.Stále opakují to samé,žádné diskuse,už se na to nedá dívat ,že by se něco dělo?????? *16* *16* *16*
    • Ano děje se, komunisté získávají hlasy díky ostatním politickým hádavím troubům.
      • (hádavým) opr.
  • Za komunistů jsme se měli lépe než dnes propagovaný Švýcaři, o to lépe, že tu nebyli kapitalistické buržoazní hyeny.
    Volte KSČM !!!! Volte lepší budoucnost nás a naších dětí.
    • Komunistické zrůdy se dostaly k moci v naší zemi po invazi východostepních nájezdníků v r 1945 a dokončili holokaust, ktrý začali Hitlerovi hnědí socialisti.
      Vláda komunistů bylak pro naši zemi horší než třicetiletá válka !!!
      KOMUNISTI PATŘÍ DO KRIMINÁLU !!!
      • Blbe! Žiješ v omylu. Komunisti se dostali k moci až v roce 1948.
    • Za komunistů si pracující lid dle hesla "národ sobě" vybudoval to nejlepší zřízení, co kde ve světě existovalo. Všechny sociální věci byly zdarma a potraviny také skoro zadarmo. Byl to největší rozmach naší společnosti, kterou v současnosti po "hadrové revoluci" lumpové rozkradli a zničili.
      • Když komunisti po válce uloupili naši zemi, byla bohatší než Švýcarsko. Toho bohatství bylo tolik, že to stačilo na půl století plýtvání podle ruských zvyklostí, na rozdávání svým věrným gaunerům s rudou knížkou. Ze slušných lidí udělali komunisti nevolníky a otroky. A když v r. 1989 komunismus chcípl, komunisti rychle převlékli kabáty a "rozprivatizovali si" (rozkradli) co ještě zbylo.
        • Nynější zřízení je horší, než to bylo v Rusku za Stalina. Tam měli dělníci alespoň kde bydlet. Tady musí spát na ulicích.
          • Na ulici nespí dělníci ale opilí bezdomáči a ti pracovat opravdu nechtějí, pouze je zajímá chlast, cigára a okrádání lidí, kteří jdou do práce. Kdybys každému dal jejich 4 Kč a nebo cígo, tak jsi na mizině. Ať si vydělají. *11*
            • Musím znova oponovat. Jak to, že mezi těmi co nechtějí pracovat a co spí na ulicích není ani jeden cikán? Taky asi taky dřou jako Nečasovo koně.
        • Ano, již od dob Rakousko-Uherska jsme byly vyspělou průmyslovou zemí o které se Rakousko opíralo, ale za II. světové války bylo hodně průmyslových komplexů zničeno z ekonomicko-hospodářského důvodu zničeno bombardováním převážně američany a muselo se vše po nástupu Kl. Gottwalda obnovovat. Mnohem více se vše postavilo znova-zejména na Slovensku. Žádní otroci tu nebyli. To se děje teď, když čekají zástupy pracujícího lidu před branami závodů, které jim dříve patřili a buržousti jako hyeny obchází kolem, a podle chrupu si vybírají dělníky, aby nahradili ty, co vysílením padli.
  • Povstali noví a s nimi i staronoví bojovníci o korýtka. Sdružili se pod rádoby chytlavými názvy. Pod názvy budícími zdání, že bojovníci za korýtka voliče poněkud podceňují. Název „Úsvit“ není nic světoborného ale prvenství v soutěži trapnosti mezi názvy sešlostí korýtkových bojovníků, název „ANO, bude líp“, prohrává již jen s nedostižným „HLAVU VZHŮRU“. Ponechme stranou seskupení „Úsvit“ jehož představitel Okamura, přiznejme si, umí přesvědčovat i přesvědčit. Může dokonce být, že v jeho případě jde o snahy občanům prospěšné, ať již to je jakkoli na pováženou. Nicméně volební úspěch nově vzniklých seskupení korýtkových bojovníků, do kterých se přilípli někteří uprchlíci z potápějící lodi ODS, bude jistou měrou i obrázkem úrovně voličů.
    Pravicové strany, zvláště pak za poslední tři roky dokázaly, co všechno dokážou. Kalouskova strana TOP 09 již nebude rozesílat fiktivní složenky na strašení státním dluhem. A nepochybně nebude rozesílat ani složenky na nově vytvořený dluh plynoucí z církevních restitucí, které s takovou vehemencí protlačila nejprve přes koalici a následně, za pomoci odsouzeného zločince, i přes parlament. Do voleb přichází s geniálním heslem, které by nepochybně v soutěži trapnosti vysoce uspělo. „Víme, kam jdeme“. Po tom, co všechno koalice ovládaná touto stranou předvedla v posledních letech, evokuje takové ústřední volební heslo jedinou možnou a jednoznačnou odpověď. Za daných okolností ono „víme, kam jdeme“ působí jako ukázka homogení směsi cynického výsměchu a pohrdání.
    Hnutí s ironickým nádechem v názvu „Ano – bude líp“, hnutí, které kupodivu nijak nevadí zarytým antikomunistům a pravicovým médiím, přestože je založené a vedené bývalým členem komunistické strany, nomenklaturním kádrem, synkem rodiny náležící k vyšším kruhům komunistického režimu, spolupracovníkem, později dokonce agentem Stb. „Ano“ vedené natolik provařeným Slovákem, co by si na Slovensku ani neškrtnul. Jo, jsou to ale paradoxy.
    Potápějící se loď ODS. Jako jeden z prvních opustil potápějící loď Michal Doktor. Poslanec předstírající usilovně nezlomného zastánce pravicových zásad i ryzí charakter. Nicméně po každé, kdy došlo na lámání chleba, po nepřeberné smršti plytkých slov, při hlasování vždy upřednostnil setrvání u korýtka. Opožděnější úprk z potápějící se lodi pak předvedl bolševicky neuvěřitelně zásadový Boris Šťastný. Oba shodně přestoupili do „Hlavu vzhůru“, což samo o sobě je významným doporučením tuto sešlost, zrekrutovanou „Suverenitou“ Bobo, rozhodně nevolit.
    Jsem tomu rád, že polistopadová „hanlivost“ pojmu „levice“, postupem času přechází tam, kam právem náleží. Hanlivost slova „pravice“ je zcela na místě a plným právem. Děje se tak po klopotném, místy až zločinném vládnutí pravicové koalice. Nezměrné úsilí vládní koalice o zprofanování pojmu „pravice“, přináší své ovoce. Věřím, že daný trend přetrvá déle než pouze do voleb.
    • Církevní restituce byly správné a pro stát rozhodně výhodné řešení. Jinak s Vámi dost souhlasím. I my víme, kam pod vedením kalouskovců jdeme. Do pr.... Rozhodně nevolit!
    • Lidé by měli volit se zřetelem na vlastní prospěch, na prospěch vlastní kapsy. Nikoli volit ve prospěch příjmů horních deseti tisíc, ve prospěch vlastníků velkých firem a vysoce přeplácených manažerů. Pokud by tuto jednoduchou úvahu vzali v potaz, neměla by pravice ani z poloviny takovou šanci, jaká jí po jejím tříletém řádění ještě zbyla.
      • l.p moc dlouhý, nikdo dlouhý slinty nečte.
  • Proletáři spojte se !!!!! Všem ukažme komu patří tato republika !

    Na Slovensku už to začalo

    http://pravdazvitezi.webnode.cz/news/hlas-slovenskeho-slobodneho-a-nezavisleho-vysielaca/
    • Až se rozpojíte, budete mít hnědé kroužky na penisech!
      • Á pán je další teplouš v diskuzi.
    • Proletáři, trhni si nohou. *11*
  • Nyní už je úplně jedno koho si lidé zvolí naslouchat 24let zlodějům a volit zmrdy může jen blázen češi nejsou svéprávní.Česko skončilo krach je zarohem!Dobře vám tak!Jó ničeho se nebojte chrch prrrd.Tak si to užijte jste stejní jako ten ksindl nahoře už jen tím,že je 24 let podporujete! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit