Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.reformy.cz/zpravy/kauza-domacich-porodu-manipulace-jak-tram/
    A vzkaz lidem: Nenech te ze sebe dělat ovce!
  • Proč ne.Pokud slepice podepíše revers že v případě nezdařeného pokusu bere na sebe kompletní následky.Jo to se to doma expedimentuje to se to machruje.Ale jak se dílo nezdaří fičí se do špitálu aby pomohli.Budiž.Ale jak se takto v důsledku amaterismu narodí krypl - najednou je stát dobrý aby platil invalidní důchod a benefity tom malému.Nechce se mi přispívat na matky expedimentátorky.Jo klidně si machrujte ale za svoje a až do konce.
    • Neboj. .na tebe taky nikdo nepřispěje. A to nemusíš ani machrovat.
  • Je hezké, že chtějí ženy doma rodit. Měli by se ale také zeptat novorozence jestli to také chce. Pochybuji, že by novorozenec chtěl ohrozit svůj život hned v zárodku. Aneb, by si měli tyto ženy uvědomit, že ohrožují na životě sebe a svého potomka. Či jinak, místo sanitky která by případně musela jet pro tuto ženu při případných komplikacích, by mohl zemřít člověk, který by potřeboval jet do nemocnice, jenže bohužel by pro něj nebyla sanitka, protože by jela pro nezodpovědnou rodičku.
    • dělat věci jinak než je obecně vnucováno, zpravidla si uvědomují zodpovědnost a rizika víc, než ti kteří se jen pohodlně a alibisticky vezou s tím, že se zodpovědnosti zbaví a přesunou ji na nějaký úřad. Kdybyste se o tyto věci zajímal hlouběji a nečetl jen oficiální propagandu, věděl byste, jak to doopravdy funguje ohledně porodů, očkování léčby rakoviny a řady dalších věcí. Co byste dělal kdyby vaše žena chtěla domácí porod přičemž by se nato zodpovědně připravila a vy byste ji násilím vnutil svou pseudovíru v úřady a v nemocnici by vinou zanedbání ona nebo dítě zemřelo? Asi byste jen konstatoval "ÚŘAD ROZHODL" a vyzul byste se ze své viny. Jenže vrah byste byl ve skutečnosti VY!!!!
      • Já osobně propagandu nečtu. Nevěřím novinářům, veškerým médiím komplet. Aby vyplodili senzaci a byly ke čtení či poslouchatelní, tak většinou vše přibarví, ořežou nebo vymyslí tak, aby se to dobře strávilo. Případně jak ta či ona vládnoucí síla potřebovala, aby se lidé dozvěděli. Nejsme ve středověku, kdy nemocnice nebyli. Je sice pravda, že některé nemocnice jsou hrozné. Některé jsou ale dobré. Osobně je mi fuk jak se kdo rozhodne. Nejsou mi však lhostejná rizika, zdravotních komplikací. Což v dnešní době chemických jídel, pozvolné ztráty imunit, apod. Je jistější v nemocnicích. Připojuji, jak v kterých. To se dá zjistit od těch kdo rodili dříve. Který špitál je dobrý. ...
    • Jak může někdo pod nickem #demokracie# napsat takovou kravinu! Lidé nejsou majetkem nejakého poostraného státu nebo dementního úřednika, aby za ně rozhodoval. Chtějí li rodit doma, maji na to plné právo a stát jim má pomoci tím, že k tomu vytvoří právní rámec!
      • Naopak. Dítě není majetkem rodiče, aby si s ním dělal co chce. Stát dítě chrání mnohými zákony a pokud je rodiče při výchově nerespektují, stát jim dítě odebere. A tak je to v pořádku. Když si chce někdo experimentovat, tak jen na sobě.
      • tady jde hlavně o to, že ohrožují na zdraví hlavně novorozence při případné komplikaci. Pochybuji, že by dostalo okamžitou potřebnou pomoc. To není o nucení. Je to o zdravotním riziku. Pokud chce rodička zemřít při případných komplikacích je to její volba. Ohrožuje ale svým rozhodnutím život novorozence. Ono si nemůže vybrat jestli zemře při případné komplikaci nebo ne. Osud rodičky je mi fuk. Novorozenec má právo na život.
        • Ani novorozenec není majetkem státu a pokud tomu nebrání jiné okolnosti, rozhodnutí o místě potofu záleží na matce.
  • huráá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit