Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdysi se státy svému obsazení jinými národy bránili se zbraní v ruce. Ale doba je jinde, nyní jim jezdí naproti a dobrovolně ja dovážejí do své země. A nazývají to "záchranou" My na tu pravdolásku jednou chcípneme a nebude to dlouho trvat.
  • Neskonale chybný krok EU vůči imigrantům. Až se nebezpečí začne projevovat, doufám půjdou socialisté a lidovci. vládci dnešní EU, všichni do vězení a budou první, kteří budou islamistům sloužit a pucovat boty.
    • Doufám, že ještě existuje zločin vlastizrady a jednou budou mnozí z těch vítačů utečenců obviněni, odsouzeni a potrestáni.
  • Schengentský prostor, další projekt EU, který zcela selhal, neboť se ukazuje, že EU není schopna si ochránit vnější hranice. A co dále nechápu je to, proč se vynakládají prostředky na záchranu uprchlíků a ne na jejich vracení. To je zcela postavené na hlavu, pokud někdo chce nelegálně vstoupit na území jiného státu, tak ho budeme zachraňovat? Zachraňují snad Američané Mexikánce, kteří emigrují do USA? Každé plavidlo s nelegálními imigranty by mělo být vráceno zpět. Tím by se vyřešil i problém s pašeráky těchto lidí, neboť až by jejich "zákazníci" viděli, že zaplatili 5 tisíc dolarů jen za projížďku na moři a vrátili se zpět odkud vypluli, kšeftů by razantně ubylo.
  • Podporujme hnuti IVCRN. Sice proti petrodolarum ze Saudske Arabie bude boj tezky (6 % z prijmu z ropy S. A. jde na sireni islamu ve svete), ale alespon nejak zacit se branit musime.
    Petici z www.ivcrn.cz je mozne posilat jeste zitra, aby dosla do 4. 6.
  • Evropa musí udělat humanitární gesto a zubožené, před válkou prchající chudé lidi zachránit. Jsme bohatí a proto je naší morální povinností podat pomocnou ruku. Žádné projevy xenofobie, nesnášenlivosti a rasismu nebudou tolerovány a já osobně navrhnu tvrdé zpřísnění trestů za toto jednání.
  • Protože, co umí africký vandrák.Umí sedět na zemi a dívat se před sebe.Umí telefonovat a ovládat chytrý mobil.Ale to je maximum.Chtělo by do mít se tady dobře jíst a pít rozmnožovat se a mít zdravotní péči zadarmo.Pěkně mají našlápnuto v táboře v Havířově.Smrady malé vozí mikrobus ráno do školy.Když někoho z vandráků zabolí třeba zoubek už se veze mikrobusem k lékaři.Takže to je raději budu mydlit po hlavě a na počkání na ulici.Jakým právem stát odčerpává peníze na takový královský život vandráků?To není pohádka-to je prokazetelná realita posledních let!
  • Nejhorší na tom je, že naši političtí prdelkové dostanou kvótu od EU kolik mají přijmout uprchlíků a oni peníze pro tyto další nepřizpůsobivé občany najdou, na úkor našich nemocných a poctivých občanů.
    Zavést blokádu středomoří a vše vracet zpět, jinak se brzy Evropané ztratí v té Africké a Muslimské záplavě.
  • Nahnat je zpět, v evropě je už dost chudých lidí bez práce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ilir
    ?Rozpočet není
    nafukovací! Nemáme dost vlastních problémů s Romským etnikem, které
    se nechce asimilovat a co teprve Arab???
    • A co nastávající Ukrajinská uprchlická vlna? Náš EUUSA protektorát si podle EUUSA žije nad poměry. Z zřejěmě se jim líbí název nového státu - Středoevropská islámská reluplika.
  • ilir
    Naši otcové nám vybojovali ve válkách svobodu i za cenu ztráty
    života a já nesouhlasím, aby běženci zneužívali demokracii Evropy a
    utíkali od svých problémů. Proč si doma nevybojují své místo na
    slunci proti radikálům? Oni se v hostitelských zemích nevhtějí
    přizpůsobit naší kultuře a mnohdy si agresivně uzurpují stále
    větší požadavky co se islámu týče! Francie, Německo,Belgie a
    ostatní .to je časovaná bomba, kdy začne terorismus a výbuchy,
    protože Islám nesnese katolíka. Islám není a nemůže být v harmonii
    s katolíky! Naši lidé žijí mnohdy v chudobě a co chceme dát
    uprchlíkům a jejich stále rodicích ženám??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit