Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blbost


  • Nač tolik zahořklosti?

    Mladí lidé jsou nejen přilepení k mobilům a nečučí jen na obrazovky PC.

    A těmhle se povedl hezký kousek. Gratulujme jim a snažme se trochu, abychom i u nás měli víc mladých, kterým jde o to, něco dokázat.

    I u nás máme šikovné mladé lidi, jen se o tom tolik nepíše, protože to není pro bulvární mediální scénu zajímavé. Raděj Babiš v trenkách - to je zpráva dne!!!

    Napumpovat se marjánou a sjet se perníkem umí každý patnáctiletý id.ot. A že jich na ulicích nevidíme málo. 

  • Dobrá reklama na létadélko za 44 000 US$

  • Priority mnohých našich studentů jsou diametrálně odlišné. Tito studenti studují humanitní obory, které ze studentů vytvoří bytosti s dokonale vypláchnutým mozkem. Absolventi moderních humanitních oborů jsou fanatickými vyznavači nejzhoubnějších ideových směrů současnosti, které tvoří páteř eurohujerského katechismu. V našich školách je potíráno kritické myšlení na základě intervenčních praktik neziskovek, jejichž agitátoři jako moderní inkvizitoři důsledně dbají na to, aby naše mládež fanaticky horovala pro jediný správný názor. Jihoafričtí studenti dokázali, že studium může mít smysluplnější náplň, že je nutné u mladých lidí podněcovat myšlenkovou kreativitu a nadšení z tvořivého úsilí na bázi moderních  technologií.

    Naši správně politicky uvědomělí studenti jsou dobří jen k prosazování budovatelského úsilí při vytváření nové totality. Jihoafričtí středoškoláci jsou užitečnější. 

    • Prostě - šikovné jihoafrické ručičky, verzus vypláchnuté české mozečky (a i evropské, viz novinářská preference na Nobelovu cenu míru - Greta a pašeračka lidí !).

  • No - sestrojili, spíše poskládali z nějakých komunálních dílů. To někteří naši - viz Brouček a t.p. jsou vytvořeny od základů včetně plánů. O tom ale jaksi naše media nehovoří. A je jich víc. Možná se náš letecký průmysl po "ozdravných mrtvicích" od našich politiků zase pozvedne. Pokud ho ovšem zavčas opět nespolkne přes kapitál zahraničí podobně jako naše pivovary a spoustu jiných oborů....

    • vanhorne

      "spíše poskládali z nějakých komunálních dílů"

      Vzdyt to jsou jenom studaci, zadni letecti konstrukteri. Mozna nektery z nich se stane leteckym konstrukterem a nejakeho Broucka navrhne. 

    • A to "spolknutí ze zahraničí", to je právě jeden projevů vypláchnutých českých mozečků, načisto vypláchnutých. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit