Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už od egyptsko-libyjsko-tunisské krize a exodu tamnějších obyvatel prohlašuji, že si Evropa měla pečlivě střežit a i za použití vojenské síly bránit vnější hranice a další přístupy na své území - přístavy, letiště, vnější suchozemské hranice.
    EU zahyne jen na své demokratické připos-anosti. Právě teď do Evropy táhnou davy jinověrných machometánů a netahavých afričanů. Bruselští leadři jim poskytnou asyl a naplaveniny se budou nekontrolvatelně množit, jak jsou ve své ekonomiku nechápající kultuře zvyklí.
    Až dospěje volební generace přivandrovalců, o volbách se demokraticky chopí moci a my jim tu moc stejně demokraticky přenecháme, abychom nebyli strýčkem Samem zobuškováni, že nectíme lidská práva... a to jen aby se neřeklo ...
    Američanům to jen odstraní ekonomického konkurenta.
  • Než skončila druhá světová válka,tak vítězné mocnosti určily jako příčinu jejího vzniku to,že národy nebyly rozmístěny ve svých hranicích.Proto došlo k odsunu Němců a návratu například Volyňských Čechů k nám.Tahat cizí národy do svojí země je hloupost,která se mstí.Například po válce Izraele s Palestinou si Libanon natahal,jako národní hosty,Palestince.Ti se rychle rozmnožovali a stupňovali svoje požadavky,až se rozpoutala občanská válka.Dodnes se z toho Libanon nevzpamatoval.Už není "Perlou Orientu."
  • Pan Strejček z ODS by měl ještě přidat, že naši politici schválili prodej zemědělské půdy cizincům. Takže až si nějaký bohatý arabský šejk u nás koupí polovinu kolínska nebo hanácka a osídlí je milionem muslimů, tak nám budou i hra Je pozdě. nice prd platný. Hlavně že pražská ODS a ČSSD rozkradou a rozprodají cizincům vše, včetně vody. Jsme prostě v prde-i a on se asi teď probudil.
  • Tome, Tome , ty jsi vůůůůůl jak barák :D
  • Koho by chtěl Srejček na hranice postavit, když JOHN zdevastoval cizineckou policii, byť byla ČR vázaná smlouvou o krátkodobém znovu obsazení vnitřní hranice států Schengenu. John je politik, který nedodržuje ani mezinárodní dohody a k nápravě dojít nemůže, neboť jsou finance vytunelovány formou arbitráží, veřejných zakázek a zpronevěr na základě politických imunit. Garnitura posametových politických pseudodemokratů až do současnosti již dokázala jací byli a jsou hospodáři. Kritika komunistů byla zcestná a plánované hospodářství mělo něco do sebe.
    • Jako bývalý,za komunistů,antisocialistický živel,jsem nucen s vámi souhlasit.Kdybych tehdy věděl,jaký se ,po komunistech,dostane k moci politický dobytek,tak bych si byl kritiku komunistů tehdy odpustil a byl bych ušetřen prošlápnutí se ke komunistickému okresnímu soudu.
    • Dodatek: Mnoho lidí již pochopilo, že dochází k další vlně stěhování národů, tentokrát muslimských, kteří chtějí přispůsobovat svět k obrazu svému. Multikulturní problémy ještě přijdou. Vše co přišlo z blízkého východu stálo za ho-no, ať Židi, muslimové či budhisti. Naše západní hranice bude v budoucnosti hranicí Středoevropského Žlutistánu a Západoevropského Muslimánu S pozdravem ALLÁH Agbar velký barbar.
  • Nebýt tohoto článku, asi by jsme o Vás ani nevěděli, že p.Strejček. Asi máte hrozně moc práce a opravdu jste objevil Ameriku. Příště aby jste se zviditelnil, můžete napsat třeba že v zimě bude asi sněžit.... ODS je Vám vděčná ... Je vidět že Vás situace v ČR zajímá tak, jak našeho psa vnitropolitická situace ...
  • Domníval jsem se, že s EU přijde právo a pořádek, ale to jsem se obrovsky zmýlil.. *10*
  • Nadšení nad EU pomalu, ale jistě opadá. Občané všech zemí mají možnost poznat, že ti, co EU řídí, ji táhnou jinam, než by měla směřovat. Když Klaus varoval před experomentem EU, skoro každý jej odsuzoval. Dnes skoro každý vidí, že Klaus měl pravdu a že to byl omyl, který Ćesko dost podstatně poškodilo, zejména naše podniky a výrobu a pestování potravin.
    • Ono omylem nebyl jen vstup do EU,ale i bezhlavé ,takzvané,otevírání světu.Též rozprodej a rozkradení státního majetku.To byla právě Klausova zásluha.Pak následovalo astronomické zadlužení této země.Prostě svištíme ke státnímu bankrotu.A to proto,že hned , po údajné revoluci ,došlo k masivnímu průniku lumpů do politiky.A rychle zde začal vládnout politický dobytek.Vyzdvihovat Klause může jen hlupák.Právě Havel a Klaus mají největší zásluhu na špatném nasměrování naší země hned po údajné revoluci.Oba dva uvedení,za svůj podíl na zbídačení této země byli odměněni prezidentskými posty.Přitom prezidentem by měl být nejlepší z nejlepších.Jak je realita směšná,vůči teorii.
    • Pokud de o EU tak ji měl ale o poškození soběstačnosti této krásné země se úspěšně pokusil sám.(a jeho pohrobci v tom pokračují pod stejným praporem).Takže měl pravdu neb poznal sobě rovné a 2 kohouti na jednom hnojišti když je malé se sotva snesou.
  • cikán,černoch,afričan.No není to jedno?žádné chraňme hranice,ale chraňme nakradený MAMON ! modrý ptáku !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit