Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pošli dál..!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=ocp_1M2uv9w&feature=player_embedded#!
  • No, v Beslanu postřílela policie na tři stovky dětí, které zajali teroristi. Podle Leninova hesla, že prý "lépe je zabít sto nevinných než nechat na živu jednoho viníka". Holt nas mnogo.
  • Nevýhodou je, že USA je svobodná země a tak se nic neutají. V jiných zemích se dějí větší zvěrstva, ale to se na veřejnost nedostane. Např. v Moskvě střílejí novináře píšící pravdu jak zajíce (Politkovskaja). A co se děje v ráji komunismu v Severní Korei...
    Doporučuji ti jet se do USA podívat a ne opakovat protiamerickou propagandu, kterou vám soudruzi blábolí na stranických schůzích.
  • 1,5 milionu amerických dětí žije bez střechy nad hlavou. Téměř 50 milionů obyvatel žije pod oficiální hranicí chudoby. Necelých sedm milionů hladoví a 13 až 20 milionů je bez práce. Reportérka Hilary Andersson se vydává na cestu za hladovými dětmi v "nejbohatší" zemi světa. Od rodin, které žijí v odvodňovacích kanálech Las Vegas, až k lidem žijícím v stanových městečkách, které přibývají po celé Americe jako houby po dešti. Podívejme se, jak žijí, co říkají o příčinách úpadku a jaký mají názor na to, co dělá tzv.. "Vláda".Asi nedělá nic.
  • Běžný den na jejich školách, píše se vždy jen o některé náhodně vybrané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit