Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Střelba na Ukrajině nevadí tamse střílí mirovými raketami a bomby jsou pry výžvné a ty pry světu nevadí.Syřané ,když se brání lumpům , je to nedemokratické.
  • Opozice v Syrii = zločinci = teroristé ! Známý je případ vyřezání srdce za živa zajatci a jeho spektakulární požírání před videokamerou! Hnusná opozice = lidožrouti!
  • Jeden stejný volební guláš, stejná chuť, stejné koření , ale pro každý jinak velká lžíce .... Kam tohle všechno spěje ? *13*
  • Generální tajemník NATO Anders Fogh Rasmussen sdělil novinářům, že žádná ze 28 členských zemí aliance neuzná výsledky prezidentských voleb v Sýrii.

    "Syrské prezidentské volby jsou fraškou. Neodpovídají mezinárodním normám svobodných, čestných a spravedlivých voleb. Jsem přesvědčen, že žádný ze spojenců jejich výsledky neuzná“, řekl Rasmussen.

    Podle informací novinářů se ale obyvatelé Sýrie aktivně účastní prezidentských voleb, které se dnes konají v této zemi, protože nechtějí, aby o jejich osudu rozhodovaly jiné státy.

    Podle mínění většiny expertů, Sýrie se dnes nachází na rozcestí: buď Asad zůstane prezidentem, nebo Al-Káida se chopí moci a zvítězí ve válce proti teroristům. Prezidentské volby jsou vhodným okamžikem pro vládu, aby ukázala, že kontroluje situaci v zemi.
  • Prezident Asad je příčinou postupné demokratizace Sýrie a to se nelíbí Saudské Arábii, Perským králům.... Ono by to mohlo totiž spustit revoluci právě v těchto zemích. Zde nemají obyvatelé žádná práva, jenom povinnosti díky zřízení, které zde platí. USA se velmi mazaně vetřela do přízně těchto vládců a ze zcela zjištného důvodu, což je zisk nerostného bohatství zejména ropy a plynu, podporuje, platí a školí bojovníky proti Asadovu režimu. Pokud by tyto teroristické komanda zvítězila, získaly by USA jako kompenzaci za pomoc ropu a plyn a navíc tranzitní území Sýrie o které jde i Persii. Dle mého názoru by to ale nebyl ještě ten pro Ameriku happy end. Ten by nastal, až by USA začali v těchto královstvích šířit demokracii ala USA, to znamená změna režimu, chaos, násilí a hlavně vytvoření si prostoru a dostatku času na demokratické drancování země osvobozené od diktátora!!
  • 160 000 mrtvých a kdo vyprovokoval tato jatka?! Scénář naprosto stejný jako v Egyptě nyní na Ukrajině.Vyzbrojí se radikální skupiny dobrodruhů a ti začnou terorizovat obyvatelstvo až konflikt přeroste v občanskou válku.Pak se začne kritizovat a sankcionovat režim, který chceme svrhnout a mediálně z něj uděláme diktátory a teroristy.Za vším stojí Obamova administrativa a NATO v souladu s Wolfowitzovou doktrínou.
  • Západ ( USA) považuje volbu za neplatnou protože zuří občanská válka a Asad podvádí.
    Ale při Ukrajinské volbě mu občanská válka nevadila. Zloděj Porošenko si platil
    fašistické bojůvky k napadání odpůrců - přesto Západ tohoto podvodníka označuje
    za legitimního prezidenta.
    Právě ta faleš tzv. demokracie lidem tak vadí a mnho z nich proto drží palce Rusům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit