Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kurzové sázení, velmi spolehlivé info...-.,.-

    http://caveso.webnode.cz/
  • Lidi, co se pořád divíte. Je všeobecně známo, že 80% nás tvoří zloději a příživníci. Dalších 20% je zhruba těch co se snaží žít normálně. Z těch 20% asi 10% silně doplácí na těch 80% a těch zbylých 10% si to nedá líbit, ale také s tím nic nenadělá.
    Tohle by vyřešila nevyléčitelná nemoc těch 80%. Bohužel však situaci té nenažranosti 80% nás bude přivede v budoucnu do světové války. Takže vyhlídky ..........
  • TADY JE PŘÍKLAD TOHO ZAČ STOJÍ SOUDCOVSKÁ A OBHÁJCOVSKÁ JUNTA.Hrají si své kšefty stylem já na bráchu,brácha na mně.Člověk na to má s úctou k tomuto stavu vzhlížet.A platit a platit a platit.Amerika náš vzor.Vzpomeňte si na toho amerického Fagana,ten měl apoň přiléhavé jméno,Ten byl ukázkou toho co nás tehdy mělo potkat.Tehdy ještě soudy a právníci měli jakési zábrany.Dnes už jsme na úrovni USA.Asi jsme to chtěli..Každý problém do kterého jsou angažováni už předem zapáchá.Měl by někdo spočítat co stojí stát tyto komedie,pokud se jedná o státní peníze.Tím myslím (předražené a vykradené)dálnice,továrny.Vše je podle platných zákonů,které navrhují a odsouhlasují amatéři rozumu mdlého ať už z parlamentu,nebo senátu.Podobné je to i s průmyslem pokud mu velí (a to většinou )politikové.
  • Že nejsme až tak právní stát, a že ne vždy vyhrává pravda a právo, denně nám dokazují naše soudy a jejich soudcové. Tento případ je toho jasným důkazem. Jeden soud cosi potvrdí a další odvolá. A to soudí podle stejných zákonů a na základě stejných skutkových podstat. A jak se zdá, nikomu to z vládních stran, ani ostatním politikům nevadí. Hlavně, že se z lidí tahají peníze, vynáší vadná rozhodnutí a způsobují se občanům jenom stres, trable a životní tragédie a krachy. To jsou naše soudy, soudnictví a soudci. Ale i zodpovědnost a morálka našich politiků a dosavadních vlád. Veškerá žádná.
  • madla.znadrazi
    Ono je to přeci jenom trochu složitější soudy rozhodovaly ve věci dvou možná na první pohled stejných, dle platných zákonů však zcela odlišných případů. Nejde tedy o střet soudců. Není tu dostatek místa na podrobné rozebírání obou případů. Po krachu H-Systému byly všechny nemovitosti zapsány do konkursní podstaty. Konkursní správce musí postupovat dle insolvenčního zákona a nemovitosti (domy) prodat. To se už stalo v případě domu obývaného Sýkorou a nový právoplatný vlastník požádal soud o soudní vystěhování a Okresní soud mu vyhověl a rozhodl o vystěhování "nájemníka" ( nájemníka, který obývá cizí nemovitost bez řádné nájemní smlouvy). Naproti tomu Městský soud rozhodoval o vystěhování (vyklizení před prodejem) nemovitostí, které jsou zapsány v konkursní podstatě a které budou zpeněženy,prodány (v případě že by odvolací soud potvrdil rozhodnutí Městského soudu o čemž lze pochybovat) tak pak i s těmito obyvateli ("nájemníky"), což jenom sníží prodejní cenu, pokud budou mít ti lidé štěstí tak si své domy koupí ještě jednou. Na vině tedy není správce ani soudy ti musí postupovat podle zákonů, které tvoří takoví Čunkové (poslanci a senátoři) a ti pak jako v případě Čunka podávají trestní oznámení zviditelňují se a živé v těch lidech plané nadějě. Bohužel tak nějak to je.
    • "Bohužel, tak nijak to je" je opravdu "dobrá" argumentace. Správce konkursní podstaty koná podle zákona. Ale zákon musí stejným způsobem spravedlivě přistupovat i k druhé, žalované straně, proto by jej měl beze zbytku odškodnit a stejnou váhou jak vymáhá, vrátit poškozenému veškerý jeho vklad do domu a to ve stejném čase, než to vyžaduje po něm. Pokud tak neučiní, má žalovaný dobrou šanci přetrvat v domě pro nenaplnění jeho práv beze zbytku, jak to po něm požaduje správce a soud. U US, nebo ve Strasburku má velkou šanci tento spor vyhrát.
  • H-System to je ten podvod jak ho udelali pod taktovkou dvojice ZemanKlaus a tech par co za to odsoudili dostali od Klause milost a jsou dnes s kristalove cistym trestnim rejstrikem *1* *1* *1* to je jeste nikdo nezastrelil?
  • Měl by se změnit vzhled sochy na soudech.
    Měla by nataženou ruku na úplatky.
    • Druhou variantou by mohlo být, že by měla svázané roce za zády.
  • Brzy se dočkáme toho, že budou lidé brát právo do svých rukou, donutí je k tomu sama justice. Až se budou soudci a podvodníci bát vyjít z domu na ulici, až se budou bát o své životy a rodiny, potom teprve budou soudit spravedlivě.
    • soudci a podvodníci se nikdy bát nebudou, mají na obyčejné občany svoji policii, svoje politiky a jejich armádu a "právo" na své straně. Tuhle zem podvodníci dávno vlastní...
  • Spravedlnost po česku! Grázlovy zůstane vše bez potrestání a poškozený člověk musí platit. Takovou svobodu si nechte!
    • Necháme, ty malinkej rudej teroristíku.
      • nikdy jsem rudej nebyl, ale pokud to bude pokračovat tak opravdu zrudnu vzteky. *3*
      • Co nemáte rád a odsuzujete, nečiňte druhým zloději!
  • Letím rychle do obchodu protože mají ve slevě sůl. Koupím si aspoň dvacet kolo aby se to vyplatilo.
    • *1* *1* *1*
    • KOMUNISTI JSOU HOLT KOMUNISTI.Jsou takoví jací jsou.S tím se moc nenadělá.Ty jsi ale rádoby vtipný hňup.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit