Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Podle ústavních soudců nestačí konstatovat, že dítě rozdělenou docházku do škol vzdálených 300 kilometrů zvládá. Je třeba zkoumat, jaký má tento režim vliv na její soukromý život, zda prožije šťastné a spokojené dětství či zda má možnost stýkat se se svými vrstevníky a být součástí kolektivu, popsali ústavní soudci v nálezu."

    "Podle ústavních soudců nestačí konstatovat, že dítě povinnou školní docházku zvládá. Je třeba zkoumat, jaký má povinná školní docházka vliv na její soukromý život, zda prožije šťastné a spokojené dětství či zda má možnost stýkat se se svými vrstevníky a být součástí kolektivu, příp. jestli není z kolektivu vyloučen a nebylo by mu lépe s mladšími dětmi na písečku u báboviček, popsali ústavní soudci v nálezu k návrhu na zrušení povinné školní docházky.
  • Tak střídává péče ano, ale ne že se jeden z rodičů odstěhuje 300km daleko střídavá péče jen pokud to nenaruší režim dítěte vyhrává ten rodič co zůstal(je schopen) dítěti zajistit docházku do školy/místa kde chodilo/má vazby před rozvodem! CO je na tom těžkého? To jako fakt soudy nařídí střídavou péči, když jeden z rodičů není ochoten se dítěti přizpůsobit???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit