Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle by si měli povinně každý den nahlas přečíst naši vládní představitelé, poslanci a senátoři. Protože na ten plat německých mašinfírů nedosáhne v našem Kocourkovském, partajemi odkloňovaném hampejzu, skoro nikdo. O nějaké stávce by nebylo proč jednat...všichni našinci by byli naprosto spokojení. *12* *16* *12*
    • Našim vládním představitelům , poslancům a senátorům je to naprosto fuk, protože ty jsi ta ovce, a všichni v tomto státě, protože akorát sedíš u PC , ale nikdy masa lidí nevyjde do ulic a nedonutí je k tomu. Navíc díky tomuto národu ovcí ČR se tu v poklidu a za naší asistence rozkradl stát, dluh osciluje na 2 bilionech, což by si Němec líbit nikdy nenechal. Vyšel by do ulic, stávkoval by, jak názorně vidíš, zatímco naši ovčané sedí doma, v hospodě, u PC jinak nic. Tak se tím vláda, poslanci a senátoři nemusí vůbec zabývat a Kalousek, Klaus, Nečas a všichni co se na tom podíleli se ti mohou akorát smát. Čech je naprosto pasivní , zatímco Němec, Francouz a další jsou aktivní, i Bulhaři vyjdou do ulic, jen Čech nikdy ne. Je to prostě v nás a proto to tu takto vypadá.
  • S platem 90.000,- Kč měsíčně a pracovní dobou jen 39 hodin týdně bych si na nic nestěžoval a stávkovat by mě rozhodně nedonutil nikdo...
    • V Německu je to obvyklý plat a Němci mají jinou představu o životní úrovni než třeba my. Vždyť průměrný plat v ČR je v Německu brán v přepočtu jako existenční minimum.
      • Jakou "jinou" představu máš probůh na mysli? Nedělej z nás opičáky lezoucí po stromech. Tady tvrdě maká plno lidí, ale platy mají přesto mizerné - díky mamonu anebo neschopnosti zaměstnavatelů. Neřeším flákače a budižkničemy, ale ty, co poctivě a tvrdě makají. Vezmi si namátkou platy našich a německých lékařů. Dělají stejnou práci, ve stejné kvalitě, ale platy jsou u nás cca 5 x menší. A to platí i pro mnoho dalších profesí. Kurwa proč?! *12* *16* *12*
        • U nás má i člověk co bere 20 tisíc představu, že je dobře placeny, přitom v Německu by to byl ten poslední chudák. Třeba podotknout, že u nás i v Německu jsou dnes životní náklady téměř srovnatelné. Němci ani nedělají víc než my, spíš se "dřou" méně. Viděl jsem, jak se staví obyčejný rodinný domek v Německu a běžně na něm dělalo 15, 20 lidí s jasně danými úkoly podle profesního zaměření 8 hodin denně, víkend měli volný. Naproti tomu nás je často na stavbách vidět jen tři, čtyři lidi, kteří dělají všechno od zdění, přes montáže elekroinstalace, vody, plynu až po položení dlažby, střešní krytiny a dřou od rána do večera, včetně sobot a nedělí, v podstatě za almužnu. Proč tomu tak je? Protože mocným to vyhovuje, bohatnou nevídaným tempem a lidé se tomu bohužel nebrání.
        • Ovšem němečtí lékaři by nikdy nevolili jako naši lékaři a celá ta "inteligence" pragmatiků a havloidních komediantů modré straky - prognostiky z Jakešovy věštírny, protože signálem pro rozkrádání státu a okrádání občanů, tedy i lékařů byl výrok tuneldědka Klause - neznám špinavé peníze a je třeba zhasnout a zahájit útěk ekonomů před právníky. Němec není blbec a okamžitě by si uvědomil , která bije a vyšel by do ulic a takovouto vládu by smetl. Tam se musí dokazovat, jak jsi k velkým penězům přišel, Vietnamce, kteří jim tam jeli ve velkém šedou ekonomiku vytěsnili k nám, takže i ti pilní Vietnamci jedou na náš účet, okrádají stát, tedy každého z nás a proto máme 2 bilionový dluh - ovšem Vietnamci jsou přeci tak pilní, že . Tato druhá největší drogová mafie po Nigerijské v ČR by klidně jela v pohodě dál a oblbovala nás, jak v těch svých obchůdcích dokáže vydělat miliony na Mercedesy a Audiny. Nebýt bavorské policie, která už toho měla dost, protože ta naše policie do té doby ani pořádně nezvedla svůj muskulus gluteus maximus, s výjimkou zločince Tykadláka, ten totiž nejvíce ohrožoval náš stát a občany, tak by se nic nedělo.

          Je to jen a jen naše vina, že nedokážeme zaplnit náměstí a neustále volíme stejné šmejdy co se přelévají jak měňavky ze strany do strany. To by totiž Němec jen tak nenechal. Tak máme to co volíme i to co bují díky naši zbabělosti, neschopnosti , nedůslednosti a nedostatku odvahy .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit