Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejstrašnější jako vždy na celém pořadu je Jílková.
  • taky jsem naštvaný ale proč se vy chytří nenacpete do politiky at už je všechno OK
  • Bohužel v této vládě a bojím se že i v příští nelze vybírat.Teť se ukázalo,že ministerstva jsou plná arogatních poskoků,kteří žijí na náš účet.Dokud je nevyženem bude to stejné.
  • Tak tento díl jsem viděl a připadalo mi to jako pohádka nebo že se mi to prostě zdá. Pan Bartek byl evidentně buď v pozici lháře, který má zapírat i nos mezi očima nebo musel být nadrogovaný. Jinak by totiž odpověděl (i když třeba slovy "to nevím") na otázku a nemluvil by totálně do větru.¨
    Proč takového člověka na ministerstvu máme? Pokud se dnešní informace o boji vlády proti korupci nanplní v ničem, je tady už opravdu cesta K DEFENESTRACI!
    Tak co jiného by vlastně mohlo pomoci?
    Nemám chuť se dále rozepisovat.

    Vítězslav
  • Další dílo jednoho kašpárka proti argumentům lidu. Opravdu si dělají pr...a ví, že se jim nic nestane.
  • Anevím proč se stále mluvilo o Arabské ropě když my bereme snad jen Norskou a ruskou. A na Íránu rozhodně závilí nejsme A jak se psalo možná máme i dost vlastní!!!
    • Nedivte se. Je potřeba nějak zdůvodnit to zdražení. Kdysi stačila povodeň v Thajsku, a ceny externích HD vyskočily o 100-200 Kč. Důvod ? Povodeň v Thajsku vyřadila z provozu několik těchto továren.....Pokud se jedná o zdražování čehokoliv, tak se používají jakékoliv podpůrné argumenty, za peníze jim poklonkují kvázianalytikové, PR agentury,ratingové agentury atd.....Za vším hledejte majitele nadnárodních korporací.U nich neplatí míra přiměřenosti zisku.Kdo má hodně, chce ještě víc...
      • tak o 100-200 urcite ne, protoze to co jsem koupil vloni v lete za 11 stovek stoji dnes pres 2k...
  • Zajímavé je, že všichni kopou do ministra (náměstka) dopravy za cenu benzinu a nafty. Jenže daně (i spotřební) jsou píseček Kalouskův. Nesmyslnou výši spotřební daně vymyslel Janota ministr úúúžasné Fišerovy vlády. A ministr Kalousek o snížení nechce ani slyšet. On totiž po smrti Janoty není nikdo, kdo by chemikovy poradil.
    • za "vlády" skveleho Janoty co by ministra a samozrejme za notneho prizvukovani Kalouska bylo domluveno, ze se spotrebni dan z pohonnych hmot zvedne PRACHODNE na 1 rok o 1Kc. Svete div se, ten prechodny rok stale trva a vsichni mlci, jako by se nic nedelo...
  • Jako vždy se ukázala arogance moci.Bylo to trapné sledovat,jak se tam náměstek ministra tváří,jako by sežral všechnu moudrost světa a ti ostatní tam jsou vlastně omylem.Okamžitě mi připomínal ministryni kultury ve večerních Událostech.Nekompetentní,neznali,ale mající ve všem pravdu.Pan náměstek určitě dostane od svého ministra velice tučnou odměnu za své vystoupení a nedala bych moc za to,že se dnes všem smějí a jsou spokojení,jak zase se všema vybabrali.A tak se nabízí otázka-co všechno se ještě musí stát,než tato šaškárna skončí?
  • Bartekovo vystoupení u pí.Jílkové byla z jeho strany fraška.Podle jednoho článku na IT si ho najal Bárta,jako mediálního guru a odborníka na komunikaci.Stal se z něho státní tajemník na min.dopravy.
    V debatě nahradil Dobeše,aby nedopadl asi jako min.kultury při zdůvodňování cirk.restitucí.Všichni ostatní aktéři zasvěceně se vyjadřovali k danému problému,jen on svou arogancí byl mimo a stále omýlal fráze a poukazoval na to co je v cizině.Ale na konkrétní příklady nikdy pořádně neodpověděl a to,aby navrhl nějaké kloudné řešení mu bylo cizí.O jeho přehledu a odbornosti svědčí i fakt,že vůbec nepochopil daný příklad s tankováním laciné nafty ve Španělsku a proč kamioňáci tankují v cizině a ne u nás,včetně našich.To bylo nad jeho chápání.Inu dobře placený státní úředník s pokřiveným svědomím!Asi za ten výstup v TV dostane ještě tučnou odměnu!
  • Myslím že s té Plzeňské univerzity nevyšel ani jeden kvalitní student, fakta to potvrzují, chvála bohu že to zrušili, jsem velmi rád.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit