Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... osobně si myslím, že nevyhraje násilí, tyranie, nesvoboda, ponižování a urážení.
    Jen si ty americký vraždící monstra nesmíme moc pouštět k tělu!
  • Myslíš si, že vyhraje násilí, tyranie, nesvoboda, ponižování a urážení ?
  • Vidím, že jsi velký znalec v teorii, tak se na oplátku já zeptám tebe, kolik roků v oboru máš odpracovaných a jestlipak jsi procestoval Evropu vlakem ? Rád si s tebou vyměním své zkušenosti a hlavně prosím, drž se tématu zveřejněného článku.
  • Říká ti něco ekonomika?Když na něco momentálně není tak není ale ignorantovi,který má tunelové vidění a neuvažuje globálně to jen těžko někdo vysvětlí.A to se netýká jen jízdného ty mudralo.Je vidět že tě mrzí když se nezadlužuje naše zem a nejedná se populisticky.Pro mně jsi hloupý a tudíž ne ke komunikaci.Zamysli se ostudo.Nevím jaké máš vzdělání ale asi nic moc.
  • Se dá reagovat posílení dopravy, obzvláště když na to jsou peníze z veřejných rozpočtu.
    Ale má to celkem dva problémy. Prvním je ze lidé teorii dopravy neznaji a reaguji rychleji než je schopný reagovat dopravce nabídkou dalších spojů. Takže si pořídí auta a ten kdo má auto na cestování do práce už do MHD tak rychle nesedne. Takže dojde k dlouhodobě změně obsazení autobusu jiným typem zákazníka, krátkodobym zákazníkem.
    Další problém je že motiv slev je dostat děti do škol... Tedy do měst kde ty školy jsou... Člověk nemusí být vědec aby tušil že to opět povede k vysídleni vesnic a menších měst směrem k metropolim.
  • Mno, hádám že nemáte ani semestr z teorie dopravy, takže začnu jednoduše.
    Rozvoj dopravy zvětšuje rádius dojíždění do práce skoly a za zábavou, nešetří čas jak by se dalo z krátkodobého hlediska usoudit. Lidé obecně cestováním tráví stále stejně času. Dále lze říci, ze lidé objetuji určitý komfort při cestování výměnou za úsporu. V nynější době máme dva hlavní způsoby dopravy, osobní a hromadnou. Hromadná je sice pomalejší, člověk se musí víc přizpůsobit harmonogramum a obetuje soukromí, nicméně vyjde to o hodně levněji a tak obetuje komfort. Dále dočasně se komfort dá objevovat hodně (to co studenti 4roky vydrží, nevydrží člověk do důchodového věku). Ale komfort je dá se říci krátkodoby problém, protože na přetížene linky
  • vanhorne
    "Když slevní-kupuje si je,když to nechá tak-nestará se o studenty a seniory"
    Proc s tim neprisel hned kdyz to zavedla Slovenska vlada, protoze studenty a seniory tenkrat koblihar a kral bocianov nepotreboval?
  • možné to je. A co s tím ty tak uděláš? Bezmocně tady budeš tak maximálně štěkat. Pro srandu okolí. Fajn co?
  • Když slevní-kupuje si je,když to nechá tak-nestará se o studenty a seniory,když podraží-snižuje životní úroven studentům a seniorům-tohle je přesně rétorika ODS,která sama rozkradla tuto zemi.Takže ať se udělá co chce,ODS se vždy bude mít čím ohánět.Lumpové nejhrubšího zrna v čele s darebákem Fialou.Tady už snad může věřit ODS jen ignorant nebo magor.
  • Jsi levicový ubožák, bez vzdělání s vulgárním chováním.
  • bandu z ODS je třeba neustále grilovat. A pořád jim připomínat že jsou zdejším odpadem. Takovými špínami na které si každý může plivnout.A to má hlupaňa Němcová ještě tu drzost, prý žalobu pro vlastizradu na prezidenta republiky. Vetchá senilní a potem páchnoucí stařena už zlostí neví co by. Ale pro pobavení a ukázkou své blbosti je fajn komediantka.
  • Všem přihlouplým primitivům, kteří nikdy nevytáhli paty z hospody a svojí vesnice: Tahle sociální výhoda pro studenty a důchodce už tu měla být dávno. Věřte tomu, pokud se to zavede, přinese to daleko více prosperity, kvality vzdělání a rozběhnutí ekonomie. Co se týče ekologie, tak se nepatrně zmenší emise, ale je doloženo, že se zabrání nehodám způsobených starších řidičů, kteří v uspěchané době už nezvládají tak rychle reagovat !
  • Co se montuješ do studentů, zrovna ty, který jsi vyšel ze zvláštní školy.
  • Jsem již z generace, které se to dotkne, ovšem nelze to brát jako populizmus, berte to to jako odpověď na výši důchodů, a reální možnosti většiny důchodců. Kolik toho nacestuje český důchodce, v důchodu jsem již víc jak šest let, ale asi kromě jedné jízdy trolejbusem v Plzni jsem ještě veřejnou dopravou nejel, a nejsem určitě sám, mohlo by to pomoci snížení používání osobních vozů *16* a za posledních 30 let rovněž *16*
  • ODS v čele s Fialou patří na psychiatrii,no-coment,k hnupům je zbytečné se vyjadřovat,lépe je ignorovat.
  • Jsem ročník kterého by se sleva pro seniory již týkala.
    Přesto konstatuji, že takovou populistickou krávovinu k nákupu voličských hlasů nedokázali vymyslet ani komouši.
    Ti to vlastně nepotřebovali, neb volby se jaksi nekonali - ta komediální maškaráda co označovali za volby byla jen nechutná fraška po vzoru rusáckých bolševických bastardů.
    Za to koblihářský komoušský konfident STB - megazloděj babiš potřebuje "posílit" uvadající preference - tak vypotí ve svém mozečku takovouto nesmyslnou hovadinu.
    Kde asi na to tak to vemeno z vola vezme - je to jen oblíbené komoušské - po nás potopa.
  • to by šlo. A vykřikují ti praví. Výběroví gauneři a špinavci z ODS kteří tady dlouhé roky drancovali státní peníze.Takoví šupáci, kteří najednou prozřeli a chtějí bojovat za prázdnou státní kasu. Za kasu které dlouhé roky pouštěli žílou do svých kapes a ještě se smáli a mlaskali.V čele s tím jejich tlučhubou co mele do nekonečna naučené fráze. Těžké časy nastávají modrákům. Odstaveni od státního prsu jen bědují skučí a vyhryzují.
  • Žádné strachy o výdaje. Ono rázem budou téměř všechny spoje "vytížené", a hlavně ty lukrativní, byť by byly prázdné. A kontrolovat to pochopitelně nikdo nebude.
  • ........ a po nás potopa........
  • aby mohli jezdit bez problémů na demonstrace. *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit