Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • máš pravdu! nenávidím komouše!!!
  • Pokud se nedohodnou, tak to vyřeší Příroda. Zredukuje počet přemnoženého lidského druhu a nastolí opět rovnováhu. A vezme to "napříč politickým spektrem". Možná se to už stalo (legenda o potopě?). A pak si zase těch pár lidí co přežijí budou v jeskyni vyprávět legendy o bozích (Příroda?). kteří je potrestali za jejich namyšlenost a panovačnost.
    Poručíme větru dešti... pche...
    • ano priroda to vyresi! stromum CO2 chutna (ONO TOTIZ NIC NEPRIRODNIHO ty tovarny do vzduchu nevypoustej! vsechno to jsou prirodni prvky ktere se tu bezne vyskytuji) nedavno tu byla studie kolik kravy vyprdej co2 by ste cumeli kolik aut zastanou... , kdyz je ho v ovzdusi vic, stromum vyroste klidne 3x vic listi aby ho mohli vic "papat", ale to samozrejmne znamena ty stromy nekacet jako to v pralese delame a mizi tam kazdou hodinu obrovske mnozstvi zalesnene plochy. njn to by se ale vsechny ty eko dane museli investovat masivne do zalesnovani a ne ekodani zdanit podniky a pak ty vybrane penize rozpustit ve statnich rozpoctech a velice "chytrych" zelenych EU projektech a podobne *12* *10* *10*
      • Nejde jenom o CO2, který vypouštíme do ovzduší. Také dobýváme z hloubky těžké kovy a radioaktivní látky, které tam byly uloženy po miliony let a na které život na Zemi není adaptovaný. A všechno to svinstvo rozptylujeme po povrchu Země i ve vzduchu, což se obojí stává po život jedovatým.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit