Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    kdysi se proti islámské hordě bránila většina evropy, ale už tenkrát měli osmáni podporu francie... teď škodí většina zemí na západě a silná zůstala jen v4... no lidi se dříve či později proberou a pak se budou sluníčkáři ve své politicky korektní bublině hodně divit, co to zase stvořili. Pak bude bohužel situace špatná pro všechny, protože se k moci dostane nějaký fanatik a v evropě se to opět rozjede...

  • To jsem možná uvedl. Jiný nemám. Slováci vystupují jako trojský kůň V4. Dokud je to pro ně výhodné......Ale stačí pohled do hidtorie - součást ČSR, Tiso, SNP, VPN, V4.....a dál?

    To nic nemění na tom, že bezcharakterních lidí je dost všude. Taky jsem byl v životě sem tam bezpáteřní, protože to bylo pro mě výhodné. Nebo Vy jste milý pane něco jako Jan Hus?

  • dzixy
    A víš kolik takových znám zdejších? To není Slovákem, ale povahou, charakterem. A bezcharakterních je i u nás dost. Jen se podívej po naších politicích. Samý slib, samá lež, a "malá domů". Není to rys národa, ale bezcharakterních jednotlivců. Uvedl jsi špatný příklad.
  • dzixy
    Domnívám se, že Vyšegradská čtyřka naplňuje odkaz Svatopluka s jeho synů. Je velmi správné, že je a že si politici těch čtyř státu rozumí. V EU je to výraznější hlas, než hlasy jednotlivých zemí, které, jako náš stát, má tam své zástupce, kteří často hlasují proti zájmu země. A to za nehorázně velké peníze, a co horší, i z části našich.
  • Tak nějak se vracím do dob výkonu vojenské základní služby.

    Tam jsme my starší prostě museli (pokud jsme nebyli kriplové nebo potomci potentátů a nebo lidé z psychickým onemocněním působící v pražském uměleckém podsvětí).

    Mezi mnoha vzpomínkami je zasunuta jedna - největší hujeři a nejvíc podlézavců bylo vždycky mezi Slováky. Že by je to do dneška drželo?

  • Kiska už začíná měknout. Slováci se už jakože těší že by mohli vyžírkám z gumových člunů pomáhat. Oni i ti sluníčkáři mají dost pravdy. Na Zemi je dost místa pro všechny. Jen je třeba se naučit vedle sebe žít. To je to. Ale v EU se nikomu moc nechce žít vedle nebo spolu s vandáky.Ono by to KDYSI možná šlo. Ale jak dorazil mohamedánský útočník ničeho se neštítící, je konec s bratříčkováním.Dokud vy sami mohamedáni mezi sebou do jednoho nevyhubíte ty radikální z vás, budete tady moc moc trpět.Nikdo nebude rozlišovt hodného a zlého. Pomažete všichni - raus!

  • "Nord Stream 2 je škodlivý projekt pro EU. " -  Vím, proč to ten tvor říká. Bude mu chybět výpalné (poplatek za tranzit). Naprosto chápu Němce a Rusy, že se snaží zbavit těchto pijavic a parazitů. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit