Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud má ČSSD zachránit tuto zemi před bankrotem a průzkum je pravdivý ,tak je v této zemi ještě hodně troubovitých voličů.Co se týče hrabivosti,tak si můžou s ODS směle konkurovat.S aférami rovněž.To už chce tvrdě levicovou stranu mladé generace a ne tu sebranku,která,přes jednadvacet roků tuto zemi zbídačuje.Zatím je český blb pořád pořádným blbem.Proto musí bída pokračovat,aby se mu v hlavě rozsvítilo.
  • Jde zase o manipulování občanů ! Nějaký pochybný průzkum zadaný Parobkem.
  • Ony budou volby ? Nevím o tom. Tak ať si soudruh Paroubek políbí píču a jde blejt marxismus na Kubu. *12*
    • *1*
      Komiku. ČSSD rozhodně nemá s marxismem, natožpak s jeho propagací nic společného. Třídní boj - tedy vlastně marxismus v praxi - a navíc bohužel bolševickými a nedemokratickými metodami provádějí strany tzv. pravice.

      a k anděle: Vís, Andělko, on by byl zázrak po tom, jaké skandály, jaké "reformy" trojkolka předvádí, aby měla větší podporu. Za tohle může být ještě ráda.
  • Pokud jde o to zadlužení, mr. Klas, tak člověk, který tuto zemi nejvíc zadlužil se jmenuje Miroslav Kalousek - dnes nějvětší bojovník proti zadlužování. Tento pán (nějvětší púokrytec v civilizovaném světě, kterému to jeho věrné ovce baští) byl od roku 2002-2006 v koalici s ČSSD, kdy jako šéf rozpočtového výboru halsoval pro všechny schodkové rozpočty. Jako ministr financí v Topolově vládě stál za nejv. schofdky v dějinách této země. Nikdo (at už ze socanů nebo ODSáků) nepřispěl k zadlužní této země tak jako on.
    • Na Kalouska bych vše nesváděl.Největší viník je obyčejný český blb,který všem lumpům a ekonomickým primitivům,k politickým korytům pomohl.Dokud ten konečně nezačne myslet hlavou,tak je státní bankrot jistý.Pak je naděje,že ti nejhloupější,pomřou,po zásluze,jako první.Proto vkládám velké naděje do bídy,která se na lidi valí.Hlad totiž pročišťuje mozek a donutí i hlupáky přemýšlet.Dokud se stále dlužilo a tak bylo na vše,byl obyčejný český blb zcela spokojen.Splácení astronomických dluhů neřeší.
      • Já ně něj všechnio ensvádím, ale fascinuje mne, že může člověk vyhrát volby s tím, že tepe dluhy a straší Řeckem a socany - a to člověk, který se socany vládl a který ty dluhy nasekal největší. To chce skutečně hodně drzý čelo (a to Kalousek má) a strašně blbého voliče (a ty má Česko a Kalousek taky). *2*
  • Tady už snad pomůže jen protektorát. Kdo bude dělat protektora? Já!!! Za 18 miliónů, klidně... (může to být i v eurech)
  • Tato země,kterou budou lumpové ,kteří zde přes dvacet roků vládli,jednou předávat mladé generaci,je rozkradená a astronomicky zadlužená.Proto musí padat tresty , za toto zbídačení ,velice tvrdé.Bez katovských mučíren se nadělaný kapitalistický svinčík nesrovná.Nejhůř dopadnou důchodci,kteří si nechali tuto zemi rozkrást.To,že by se jim pak mladá generace dlužila na důchody,tak na to ať rychle zapomenou.Nejpravděpodobnější je pak výplata důchodů,důchodcům,kteří pomohli tento kapitalistický svinčík nainstalovat,jedině na holý zadek bejkovcem.
    • Jste psychopat soudruhu, stejně jako zavilý člen NSDAP. Podívejte se do světa, tam by chtěli žít jako v Evropě. O demokracii se snaží i arabové. Jste těžce nešťastný a zlý tvor.
      • Když lidé v nějakých zemích chtějí žít jako u nás,tak ať si zvolí stejně troubovitou vládu,jakou my máme jednadvacet roků.Pokud se pak ta vláda bude intenzivně dlužit,pak je čeká skoro ráj,ale jen do doby,než se začnou dluhy splácet.My už začínáme mít po uvedeném ráji.Nás už čeká jen pořádná bída a tvrdé splácení dluhů.Veselý život na dluh bude končit brzo.
    • Jseš rudý prase, který mělo být bito již dávno. Peklo na tebe čeká.
      • Bejkovce a okované násady od krumpáčů si lidé připravují na jiné než jsem já.Já jsem národu nelhal a ani státní majetek nerozkrádal.Za vlády komunistů jsem patřil mezi antisocialistické živly,protože jsem nevěděl,jaký se ,po komunistech,dostane k moci politický dobytek.
  • Blbost. ČSSD samozřejmě koalici sestaví. Ted už půjdou do koalice se socany i lidovci raději než s ODS a levice bude mít většinu, takže pravice po příštích volbách rozhodně koalici sestavit moct nebude. a já bych to navíc nerozděloval - u nás normální pravice hycbí. Je tu jen ultrakonzervativní TOP 09 a pak zlodjěská zájmová skupina ODS. Kéž by tu byla pravice jako třeba Tuskova partaj v Polsku.
  • Pokud by ČSSD nahradilo současnou vládní bandu,tak je to pouze cesta z bláta do louže.Na obou stranách mají takový výkvět politických lumpů,že kdyby si je vzájemně povyměňovali,tak volič nic nepozná a kradlo by se dál.To chce dostat k k moci rozumnou stranu mladé ,levicově zaměřené generace.
    • U nás mladá generace levicově zaměřena není a za b) která ta strana to podle vás je???? ČSSD má samozřejmě taky dost lumpů, ale za a) vládla vždy líp než ODS a za b) daleko mín kradla a používala bolševických praktik než ODS. Takže volba menšího zla je jednoznačná.
      • Bída,která svůj tlak na mladou generaci zvyšuje,ji levicově myslet donutí.Ale levicová politika není dlužit si miliardy,aby lidé měli důstojný život a lumpové kradli ve velkém.Levicová politika je ,nakradený majetek tvrdě znárodňovat a lumpy trestat.Rozdávat pouze tolik,kolik hodnoty se vyprodukuje.Levicová politika není žít na dluh.
  • ČSSD není a nebude vítězství ve volbách nikdy nic platné. Pravice proti ní domluví koalici vždycky, na to hlasy má. I když se pak mezi sebou rvou jak vlčáci, nevadí, hlavně že vládnou a kradou. Dokud bude soc. dem. proti podpoře od komunistů, bude tu vláda pravicová, vždy protilidová, postavená na zájmech podnikatelů, finančníků a možná tak ještě živností, tedy neplatičů daní. Už když byl premiér Špidla, bylo možné získat podporu pro menšinovou vládu a dosáhnot hlasovací většiny. Nemuselo dojít k takovým nesmyslům jako degresivní danění bohatých, či k úlevám pro podnikatele, které přináší zisky jen jim a státu pouze náklady. Nemusela zaměstnanecká část národa, která dře za ponižující mzdu u soukromníků, rok od roku doplácet na stále větší rozežranost bohatých. Jdeme sto let nazpátek.
    • Ale jdi ty brepto, možná tvoje zbožné přání, z tohohle průzkumu zrovna je jasné, že by pravice vládu nesestavila, tak co tu žvaníš! Zlatá ČSSD, proti mafii ODS a přeběhlickým bezpáteřníkům z HOP zlodějů, zlatá!!!!!!!!!!!!!! *1* *1*
      • Kdybyste si mne přečetl pořádně, nezastávám se přeci mafie ODS, naopak. Píši jen, že proti ČSSD je tu vždy v podstatě fronta dvou až tří stran, které se pak domluví a i když ČSSD vyhraje, postaví vládu oni! Je to proto, že ČSSD odmítá programově nejbližší stranu KSČM i pouze jako podporu své menšinové vlády. Mám obavu, že neporozumíte ani teď. Česky řečeno, nevyhraje volby nad 50 procent, takže nebude vládnout, pokud se nenechá podpořit komunisty. A to už mohla dávno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit