Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Znásilnění se muži dopustí buď činem,slovem nebo úmyslem a je lépe trestat opakovaně aby trest byl dostatečný .Důkaz je přitom to,co se hodí soudci.

    Ve středověku se za důkaz považovalo přiznání a proto býval podezřelý mučen.To prodlužovalo a prodražovalo řízení.Proto dnes není přiznání potřeba a k odsouzení stačí rozhodnutí soudce.

    Souvisí to s demokracií,konkrétně s francouzskou revolucí: "Svobodně jsem se rozhodl,že půjdeš pod gilotinu-kdo jsi,občane,abys rušil mé svobodné rozhodnutí?"

    Pokud se tedy USA svobodně rozhodly někoho potrestat,pak to také mají právo udělat.

    (doufám,že si tu nikdo neplete právo a spravedlnost.Právo je pacholkem moci a spravedlnost romantický ideál.)

  • Podobné užitečné "diskutéry" - jako jsou ti, co reagují na můj předchozí příspěvek - charakterisují nejlépe slova pána jménem Otavio Freire (spoluzakladatele společnosti SafeGuard Cyber): 

    „Rozsah problému je obrovský. 

    Šíření dezinformačních kampaní je umožněno neuvěřitelnou obtížností zastavit jejich šíření na sociálních sítích.“

    • Dovolím si vám odporovat. Pán jménem Otavio Freire se ve svém reklamním prohlášení účelově mýlí.

      Proč to mohu tvrdit?

      I na zdejším webu (!) bylo několikrát konstatováno, že šíření dezinformačních kampaní je umožněno neuvěřitelným úpadkem vzdělanosti.

      Základní poučka: Bez konzumenta není produktu.

      Problém před mnoha lety podrobně vysvětlil William Seward Burroughs II, tuším v díle Nova expres, zde si nejsem jist, omlouvám se.

    • KIMCID

      Místo důkazů a argumentů píšeš bla bla tak že se to týká tebe Asi věděl proč ti to říká Jen tys nepochopil že tvůj kamarád hovořil o tobě.

  • Dopustil se - onen hrdina bolševiků zde v diskusi - "ASSANGE" sexuálního násilí na švédských ženách, spojeného s používáním "málo obvyklých" sexuálních praktik?

    Dopustil - jak ony ženy potvrdily během oznámení tohoto do protokolu při výslechu.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    To, že se dopustil zrady západní civilisace, je druhá věc - za kterou by měl ovšem viset! 

    • KIMCID

      V čem jaké zrady? Přesně?Že řekl pravdu? To je základ principů demokracie.

      • "Pravdu"...?

        "Díky" informacím (včetně "informací" v rovině nesmyslných hoaxů), které rozšířil on a ona/ono "Chelsea Mannigová - alias vojín Manning" fošlo k bezprecedentnímu poškození zájmů amnoha zemí, včetně České republiky.

        Asi Vám nedochází, že ne všechny informace, ke kterým máte přístup, jsou vhodné ke zveřejnění - zvláště, jsme-li s některou zemí ve válce (byť diplomatické)...

        • Skutečně. Thesi, že ne všechny informace jsou vhodné ke zveřejnění, si pamatuji z praxe, kterou provozovala kleptokratická oligarchie například v ČSSR. Je to typický prvek totalitní vlády.

          • Bla, bla, bla... 

            • Tyyy jooo! Tři konkrétní věcné argumenty v jedné větě! To nesvede každý.

              Jinak lze podotknut, že na skutečnosti, že vláda demokratické země provozuje z peněz daňových poplatníků tajné organisace bez veřejné kontroly a umožňuje tajné operace, jsou postaveny existence a prosperita mnohých komunit, od ufologů po coitiology (dobrý, co?). 

        • KIMCID

          jaké zájmy přesně?Jaká škoda přesně? Jinak lžeš?

          • Jako v Německu - "bla - "bla" - "bla"...

            • KIMCID

              Co mají v Německu je mě fuk ty důkazy předlož?Jinak si tu sám cintaš na klávesnici.

  • Teroristická Amerika má holt dlouhé prsty. Málokdo  má odvahu se jí vzepřít......ROZKAZ ZNĚL JASNĚ .....JAKOUKOLI ZÁMINKOU ZLIKVIDOVAT ASSANGE. Ještě kdyby tak mohli chytit Snowdena.....

    To není nic nového, v minulosti také téměř nikdo neměl odvahu vzepřít se pokynům z komunistické Moskvy nebo nacistického Berlína.....historie se v drobných obměnách stále opakuje.....

  • KIMCID

    Novodobý Jan Hus

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit