Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vlastně proč ne? Já na tom nevidím nic špatného. Já sama si čas od času taky ráda zahraju různé hry online. Ne, že bych u toho trávila nějak moc času, ale baví mě to. Hlavně teda ty, kde člověk může hrát proti skutečným lidem, to je paráda. Teď jsem ale docela dlouho nic nehrála. 

  • Dánsku nevrátili území,Čechům vnutili GRippena ač obyvatelé nechtěli jednali jen lampasáci trapní letcí veteráni co na Prahu Plzen bomby házeli a parašutysty s atentátem na Haidrycha splodili tak zlo že vyvražděno bylo půl milionů obyvatel bez ůčasti v armádě ve frontě válečné ,četníci čeští co dali se k Němcům se v Haydrychyadě činili jako otec Válkové ministryně popravovali lid ač neměli zbraně .
    Halíkovi dali nobelovu cenu,ač inkvizice jeziutů upálila Galileo Galilea i mistra Jana HUsa i Ticho de Brahe z dánských ostrovů v Praze byl omezován v hlásání názorů ,držet hubu aby habsburg katolík Rudolf Druhý nesetnul mu hlavu,jak těm z Prašné brány,kterým krkavci vyklovali lebky a byli měštani a čeští Páni,ti moravští většinou zdrhli ,měli majetek a měli kam,neb chudé obyčejné nevítali ani tam v severských královstvích

    Antonín Brachtl
    • Zahraniční ceny se dávají za to co uděláš proti našemu státu a proti lidem, ne co uděláš pro náš stát a pro naše lidi. Proto je oceněn i Dlouhý, ač protekční synek z KSČ rodinky tak nyní královsky za tu odpornou zlodějskou privatizaci a rozkradení je královsky placen Goldman Sachs - bankou Wall Streetu, proto je na Nobel . cenu navrhován i Tatci z UCK, protože USA pomohl rozdmýchat etnický a národnostní konflikt na jihu Jugoslávie všech se všemi ,aby USA si mohly odzkoušet svoje nové zbraně v humanitárním bombardování Srbska a pak odtrhnout Kosovo od Srbska, vyhnat Srby a postavit si v Kosovo svoji vojenskou USA-NATO základnu , největší v jižní Evropě. Devalvace cen až na samé dno. Už není o co stát a vůbec to vážně brát, jedna obrovská blinkačka.
  • taky řešení

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit