Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase ta viróza jako následek společného fetování alkoholu, nikotinu, komunismu a rusismu. ☹

    Už by měl odejít na Vysočinu, trávit volný čas ve IV.cenové a při chlastu vykládat ty jeho "bonmoty" o řízku z konečníku, o genitáliích, o prodejných ženách, o tom kdo by měl být zastřelen.

    Když ono to ale jeho ovčinci takhle vyhovuje: Neodpovědný, tj. nesvéprávný šéf, kterému stačí přistrčit plnou skleničku a popelníček a rusofilní komunistický ovčinec bez prověrky si může děla co chce.😠

  • Medaile vždycky vyvolají emoce. Vždycky se najdou kritici. Vždycky se ví, kdo jí měl dostat víc. Tenhle taneček je jen vlnka v moři lidské závisti.

    Ústava jasně říká kdo k tomu má kompetenci a kdo ho v tomto kroku může omezovat. Taky bych metály rozdával lidem mě blízkým a sympatickým. Nebo jste všichni absolutně svatí?

    A jestli se pan prezident rozhodl takhle, mě to neuráží a jeho to charakterizuje. Jednoduché.

    A není to vůbec důležité. Proč si tady nadáváte? Asi je to zvyk.


  • Svatek, ne republiky, ale Hradu , zejmena jejich priznivcu (SPO-Zemanovci.) Prevazna cast vyznamenanych si je zaslouzi.

  • Medaile ve mě nevzbuzují žádné emoce. Je to jeho právo a společného jmenovatele vesměs mají. Někdo se podivuje na Krúpou, Vyskočilem, Vitáskovou, Krúpa se věnuje lumpárnám Bakaly, Vitásková bojuje se zdejší demokratickou mašinérií, Vyskočil se nebojí veřejně vyhlásit názor a podporu, přestože si za to i od dlouholetých kolegů vysloužil plivanec do tváře.

    Takže se to ubírá tímto směrem, to pro toho kdo nepochopil, že medaile není za roli potápeče v seriálu Velké Sedlo. Daleko větší zlo jsou amnestie, jeden ve své euforii pustil vrahy a násilníky a má nepřímo na rukou krev obětí, kterým tato amnestie předčasně ukočila život!!! Pan Pravda a láska.

    Druhý pustil své kamarády a podnikatele(defraudanty), které se složitě povedlo dostat za mříže. Tento pán se dokonce veřejně hlásil ke stylu podnikání těchto bohatýru. Pan neviditelná ruka trhu.


    Tohle řeště ne po_srané medaile!!!

  • Dopis Josefa Kudláčka Vyskočilovi vystihl jeho  charakter.

    Vyskočil se zařadil po boku duševního impotenta F.R.Čecha.

    O lidech typu Krupa a spol.je bez komentáře.

    Bureš na otázku Moravce sliboval ,že bude vetovat Krupu u Zemana.

    Věřit Stbákům může pouze člověk ,který nezažil normalizaci a jejich léta zvůle.

    Falmer se zase předvedl.Stačil jeden záběr .

      

  • Copak ty metály. Ale potom když si přiťukávali na zdraví. To byla potom viróza. Hlavně jestli Ovčák uvázal psa, aby zase neshrnul koberec...

  • Už chyběl jen vrchní kašpárek -Vašek Klausuj. Měl dostat metál za vlastizradu, rasismus, lhaní o EU a za Velkou kupónovou loupež, bez něj  to trapné loutkové divadélko, provázené přehlídkou šmajdavých dobrovolných milicionářů, nějak nebylo kompletní. 


    • Ten vrchní kašpárek se včera presentoval v televizi. Divím se, že ten "bývalý" konfident KLUK a ani natřikrát nepřijatý do partaje, že se neodstěhuje na východ.

      • Občan alias Sajmon z redakce Tischcali zase blije, medajli mi nedajli. Viď ty blbče, že bys jí chtěl......

    • Kašpárek tam byl, přece Ovčák ! A na Sputniku vlevo dole psali, že nějaký Miloš se tam při ceremonii  udělal či podělal, nebylo to dost čitelné, každopádně tam muselo být veselo až hrůza!
  • ...se mi moc líbilo, statečná žena ...a za boj s netolerantní ideologií. Na tohle by "tančící derviš" drahouš neměl koule. Jasný signál celému světu! Bravo, pane presidente! 😈

    • Ale jezdit na dovču do Tunisu a Egypta to ji nevadí. 

      Říct, že je soudružka ředitelka ubohá hloupá k.ráva, by byla urážka tohoto inteligentního přežvýkavce.

      • Jedete do zahraničí? Dodfržujte jejich pravidla. Čemu na tom nerozumíte? Budete se při vstupu do mešity domáhat toho, že se nezujete a vaše žena půjde z odkrytými rameny? protože jste taky zvyklý a máte na to právo?  Pak jste jen blbec.....

        • Mešita a nějaká okresní ZDŠ je trochu rozdíl, do kostela taky nechodíš v plavkách. 

          • Ty tu mešitu evidentně často navštěvuješ. Ale vzhledem k ose času to, nedoporučuji. Podívej na mutti Merkel, vítala a vítala, až ji vlastní lidé nakopali zadek. Prozatím jen ten zadek. Ale jisté je, že končí v prosinci jak  předseda CDU a souběžně jako bundes kanclerin. Snad ji někde v mešitě vezmou jako uklízečku. 😈

            • Také bychom měli někomu nakopat zadek. Ale to by tady nesmělo být tolik ovcí.

              • Reakce na příspěvek:

                Komu? Jmenuj.😈

    • vanhorne

      "Jasný signál celému světu!"

      Z tech jeho signalu se ale normalni svet jen utrpne usmiva a mysli si sve o tom vasem hrubem signalistovi.

      • Je naprosto naivní si myslet, že se "svět" zajímá o nějaké Česko a Zemana.

        Vy opravdu umíte bez Googlu vyjmenovat prezidenty Německa, Rakouska, Maďarska, Bulharska, Ukrajiny, Polska? nebo dáte sotva dohromady tak prezidenta Slovenska?

        Ale samozřejmě zde můžete nakecat cokoliv. Třeba že z hlavy znáte prfezidenty zemí celého světa. 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit