Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Platí stará pravda:"Podle jejich skutků poznáte je!"A tak lze tvrdit, že lidé kteří nejvíce poškozovali Český stát se zovou Václavové.Ten první ve své zbabělosti platil Němcům horentní sumy jak ve stříbře , tak v naturáliích aby nás nechali alesoň trochu žít.Ten druhý se nechal Némci vydržovat ,aby po "sametovém podvodu" jim jejich především naturální přízeň vracel v podobě různých nesmyslných omluv a análního hzorolezectví, byť s tím většina rozumných lidí nesouhlasila, a ten třetí, neznající špinavé peníze a glorifikující jednoho z největších lupičů kuponové privatizace nyní jezdí po světě, a dělá celému státu ostudu!A nyní tedy je zařaďte do žebříčku popularity.Podle čeho? Inu popdle skutků jejich!
    • Naprostý souhlas - a díky! Dlouho jsem již nečetl tak přilehavý, pravdivý a výstižný příspěvek do diskuze.
  • No u Švejnara bych byl velice opatrný , nikdo neví co od něho v politice čekat. Kdysi Čech, nyní Američan, většinu života strávil v Americe . Nevěřím že by měl pro tento zbídačený stát (cit). Jako prezidenta bych Ho určitě nechtěl ! Pamatuju na Jeho předvolební kampaň ...
  • Václav Klaus má zase tu výhodu že zastává úřad prezidenta,a tato ústavní funkce se u nás ve srovnání s ostaními tradičně těší poměrně velkému uznání.I tak je však jeho důvěryhodnost nyní mnohem nižší než v jeho prvním funkčním období,kdy mu důvěřovalo až přes 70% občanů.Je to logické,tehdy mohl být ještě jednou zvolen a jeho ovečky neměly v parlamentu většinu,takže musel být daleko větším diplomatem a snažit se působit sjednocujícím dojmem prezidenta všech občanů.Teď už má však své dny na Hradě sečteny a tak mu nic nebrání např.slavnostně otevírat továrnu na smrt,tj.na cigarety a být znovu spíše čestným předsedou ODS se všemi negativy s tím spojenými,zejména vytrvalými protiekologickými výpady.
    Přitom je to vzdělaný,pracovitý člověk a obdivuhodný sportovec,avšak velký dogmatik.Nicméně fakt je ten,že někteří jeho kritici,zejména z okruhu bývalé Unie svobody nebo časopisu Respekt,jsou hrozní pokrytci.
  • Jen dement, může věřit politikům. Politik, to je slušné oslovení lotra.
  • Švejnar má tu výhodu,že nikdy žádnou vysokou politickou funkci nezastával,neměl tedy narozdíl od jiných příležitost se zdiskreditovat a proto v něj dost lidí vkládá naděje-podle mě naivně.V ekonomických názorech se od Klause moc neliší,jenom je o něco přístupnější k diskusi.Lidé ovšem zapomínají,nebylo by od věci si připomenout,jaké má např.názory na stávku.Potom by asi takovou podporu neměl,vzhledem k tomu,že červnová stávka odborářů měla,vzdor negativní kampani médií,většinovou podporu(a nezbytná generální stávka za odstoupení této příšerné vlády ji bude jistě mít také).
    • Navíc jsem si myslel , že m ekonomické znalosti.Ale jeho poslední vystoupení v OVM, kde doporučoval zvyšování DPH, protože postihne všechny účastníky trhu, tedy i kapitál, mne z těchto iluzí vyvedl, protože jde o ekonomický nesmysl.
      Ale Klaus rozumí ekonomii taky tak. Jedině on nezná "špinavé peníze", jedině on prosadil největší loupež tisíciletí - kuponovou privatizaci - která vnesla jeho favority Koženého ( jen víc takových Kožených). Také jeho "liberalizace cen" měla dopad na prosté lidi podobně jako měnová reforma Zápotockého v r. 1953.
  • nne to ma byt jinak:

    Švejnar, Klaus, Dienstbier: Těmto gaunerům Češi nevěří vůbec
  • tihle a hodně dalších -zavřít a doživotně na uran
  • *16* tak tady už fakt lidem jebe
  • Pokud národ skutečně nejvíc věří uvedeným,tak má tato země státní bankrot jistý.Pak až se dostane mladá generace k moci,tak nejrozumnější co bude moci udělat bude nechat to přitroublé stádo hlupáků,kteří uvedeným věřili,pomřít hladem.Tak by se rychle zvýšila statisticky inteligence národa.Na dlužení se na sladký život hlupáků,prostě nebude.
  • Probůh, jak může být důvěryhodný Klaus, který svými teformami vedenými typem "neznám špinavé peníze a vše zprivatizujeme bez patřičných zákonů, což umožnilo 20 let drancování státního majetku a rozsáhlé rozkrádání? je to opět manipulace médii, nic jiného. Důvěryhodní lidé jsou jiní a například už vůbec ne Němcová, která je člověkem bez potřebného rozhledu a kvalifikace a odpapouškuje jen to co jí kdo nakuká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit