Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, bohužel se nám také podařilo dostat do exekučky s bytem v Praze, nemáte prosím někdo zkušenosti, zda by se dal byt nějakým způsobem prodat ještě?

    • Také se nám to podařilo, ono to v dnešní době není nic neobvyklého. Měl jsem docela štěstí, že se mi podařilo domluvit s realitní kanceláří z Prahy, která exekuci vyplatila, a potom dům prodala za normální tržní cenu, takže nám z toho ještě hodně zůstalo.

      • To by mi moc moc pomohlo, poradíte mi prosím, se kterou realitní kanceláří jste se na tomto domluvil? nemáte prosím ještě kontakt?

        • Domluvil jsem se na tom s pražskou realitní kanceláří Edox reality, zkuste jim zavolat na bezplatnou linku 800 503 305, kde se určitě domluvíte.

  • A co zdíkovský exekutor Košina?
  • Cele je to problem chybejiciho zakona o lichve stacilo by uzakonit ze dluh muze narust vcetne uroku+penale+exkucnich poplatku maximalne na 2 nasobek dluzne castky imho 100% zisk za pouhe pujceni penez je DOSTATECNY ZISK a platit jednou tolik odstrasujici pripad pro ty co si chteji pujcit a nesplacet.... Ale pak by neslo ozebracit nekoho o dum kdyz dluzi tisicovku ze... *11* *10* *16*

    Cely problem s exekucemi je jen ten ze dluh vam muze narustat vpodstate nekonecne aniz by dluznik mel sanci ho splatit chyby zastropovani to je cele!!!
    • Také by mělo platit, že pokud osoba nebo instituce půjčuje dlouhá léta, i přes opakovaná upozornění, peníze problematické osobě, třeba zavilému alkoholikovi, pak si tento věřitel zaslouží o svoje peníze přijít.

      Nyní si pěkně v klidu exekuce po léta chystají a připravují okradení dalších lidí z okolí problematického blba.
  • Těm se kradlo při exekuci, a pak ta kr.va z Brna napsala, at si člověk přijede pro neopráněně zabavenou věc do Přerova, jinak bude učtováno skladné. Vrána patří do basy.
  • Karma je zdarma...
  • Ten bezpáteřní zm*d cíleně zaměstnával i vybrané bývalé trestance. Tito lidé zocelení kriminálem, bez morálky a svědomí totiž jsou schopni všeho, kór když vědí, že jsou nepostižitelní, protože jejich šéf je mocný exekutor, který je kryl. Vránovi vykonavatelé exekucí se nerozpakovali lidem zabavovat i věci, na něž ze zákona neměli vůbec právo. Brali dokonce i dětem hračky. Jsou známy i případy, kdy byl jimi dlužník Vránovým gestapem zbit do bezvědomí. Vrána rezignoval, když už těch průserů měl příliš, včetně množících se sebevražd zoufalých dlužníků, okradených Vránou o všechno. Díky Vránovi a druhému lumpovi Podkonickému se exekutorům dnes říká exekutorská mafie.
  • A k čemu ti bude všechno co jsi nakradl , gaunere ? Za dva roky tě klepne pepka a pak se osm let, než chcípneš, sám ani nevychčiješ. Žádný rubáš nemá kapsy, šmejde.
    • Jsou lidi, které to prostě baví, žijou tím, našli si životní parketu na buz@rování druhých, dělá jim to prostě dobře na ego.

      Peníze jsou pro ně jenom jakýsi příjemný vedlejší produkt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit