Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to úplně jednoduché.Zapojit zdravý selský rozum.Kolik lidí bylo schopno přijet do Prahy,když zemřel Václav Havel.A pak se zase necháme kopat do zadku.Proč?Proč trpíme ty podvodníky a zkorumpované řehtálky,kteří se tváří,že se vůbec nic neděje.A MY NEJSME SCHOPNÍ SE V pRAZE SEJÍT KVŮLI PROBLÉMŮM,KTERÉ SE TÝKAJÍ KAŽDÉHO Z NÁS.
    Stačilo by zabránit daňovým únikům,zprůhlednit státní zakázky,dát lidem práci a peníze.Lidi k práci motivovat,aby se každému z nás vyplácelo poctivě pracovat a ne brát sociální dávky a živořit.
    Pokud totiž nebudou mít čeští lidé peníze na to,aby mohli normálně žít a české firmy podmínky pro to,aby nekrachovaly a prosperovaly,nikdy to nepovede k ozdravění ekonomiky ( poz.autora: totéž jsem psal i ministrovi Kalouskovi - dodnes bz odezvy.pROČ ASI?!)V souvislosti s tím - nezaměstnávat hafo cizinců a vytvořit podmínky pro fungování ČESKÝCH FIREM.
    Těch zahraničních je tu mnoho a stejně nemají pro čechy práci.
    Zrevidovat vyplácení sociálních dávek,vzít je těm,kdo je nepotřebují.

    Myslím,že je to jediná cesta.Vždyť jsme ve středu Evropy,což má nepochybně mnoho strategických významů.Můžeme zde žít ještě lépe než žijeme.Máme na to,jen toho využít.

    p.s.:Prosím,jen po mě nechtějte,abych se toho ujal.To už mi nabízel bývalý předseda vlády Stanislav Gross,načež jsem mu sdělil,že s pseudopolitiky nechci mít nic společného,natož stírat jejich pochybení a špínu *7*
  • Není proč ho vítat. Vzít vidle a krompáče a vyhnat tuto vládu. Dělá více škody než užitku.
    • Vždyť jsme si je zvolili.
      A že nový rok přinese bídu? Hmm, nebojím se. Prostě budeme méně utrácet za zbytečnosti. A ve srovnání s tím co jsme si mohli dovolit za komunismu a jaké možnosti máme dnes... jsem spokojen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit