Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč píšete tak šíleně dlouhé články?
  • Piráti jsou spolek holek,neboli spodek holek a za to také stojí.Víc není třeba psát.
  • Ach jo:

    http://www.ivcrn.cz/pirat-bartos-v-davu-vitacu-anarchistu-a-levicovych-extremistu/
  • PIRÁTI IMPUTOVALI ČÁSTI VOLIČŮ .F.A.L.E.Š.N.O.U.. ..V.I.Z.I., že jde o hnutí "mladých liberálních "ajťáků" a studentů", ale ze zpráv ve světovém tisku - a nakonec i z jejich chování při vystupování v mediích snadno zjistíme, že onen Bartoš je jen a jen neobolševik, nalhávající lidem, že nechtějí nic jiného, než změnit stát směrem k lepšímu, k něčemu, co oni sami nazývají "transparentností"!

    Ale to je jen jedna SPROSTÁ LEŽ!

    "Pirátské strany"všech zemí(včetně Česka) zastřešuje a koordinuje tzv. "INTERNACIONÁLA PIRÁTSKÝCH STRAN" (PPI) - už od dubna 2010 - což není nic jiného, než ULTRALEVIČÁCKÁ nadnárodní saubande - ne nepodobná bývalé Socialistické/Komunistické internacionále! Tato PPI má sídlo v Bruselu - a z Bruselu koordinuje a řídí všechny tzv. "pirátské strany" (včetně Bartoše a jeho pohůnků) - přesně tak, jak Moskva koordinovala a řídila bolševiky od roku 1917 až do rozpadu SSSR kolem roku 1990!

    OPRAVDOVOU PERLOU - která by měla být tesána do kamene - je, že tzv. prezident té "Pirátské internacionály" je - M.U.S.L.I.M - jistý Guillaume SAOULI a viceprezidentkou Ms. Bailey LAMON - ultrabolševická aktivistka, hlásící se k anarchismu a MARXISMU, obdivovatelka Baadera a Meinhoffové i dalších vrahů z "Rotte Brigaden"!

    Jsou nápadně podobní vůdcům tzv. "Rudých Khmérů" (původně též studentů a "studentů", někdy i absolventů pařížské Sorbony, i jiných vysokých škol ve Francii, původem z Kambodže - napojených na prašivé francouzské komunisty), co provedli - pod dohledem čínských a zpočátku i vietnamských bolševiků a jejich významnou podporou - státní převrat a poté - na naivních ekonomických tezích založenou - cílenou ekonomickou destrukci Kambodže, ze které se tato ještě nevzpamatovala!
  • Zdá se, že Ferjenčík nezapře svou naivitu z práce poslance. Ano, má pravdu, že svět se razantně mění, ale ne tak razantně my, ale zdá se, že pouze sní, když říká, že "Pak samozřejmě máme dvacet programových priorit, které chceme prosadit". Prosadit program v Parlamentu, když nebudou ve vládě? Probůh, kde to je, snad není pravda, že je tak naivní, aby tomu sám uvěřil. No zdá se, že je. A že Piráti jsou kluci ražní, ale naivní, ukazuje jejich dosavadní chování při vyjednáváních o vládě. Jistě jsou z jejich chování rozčarování i jejich voliči. Obávám se, že by i jejich "parta marjankářů" propadla u případných nových voleb, jakož všichni ostatní z Kalouskova "demokratického bloku.. A zaslouženě, protože více vykřikuji co chtějí, než co chtějí udělat. A mají sakra velké oči.
  • kam nemůže Kalda, tam nastrčí Piráta ! *1* *7*


    https://twitter.com/DailymichaelBE/status/930819475288576000/video/1
    dnes v Bruselu, už se to mele a média mlčí jako by NIC !
  • Bratře, stále čekám, a Ty?, nebo se bojíš napsat, jsi pirát a nebo zbabělec?
  • Na ty pirátský mopy doporučuji šampón proti lupům.
    • Právě asi kouří a jsou v rauši, to by bylo, to by bylo v české politice, už
      jsme těch úletů zažili, a už tenhle zjev, no, to je politik, asi jako kozel a jeho přítel, prase.
    • nepomůže, do těch jejich zašmodrchaných špinavých dredů jedině biolit
  • Zajímavé jak stoupenci smečky Basmea mají z Pirátů bobky. Musíme se víc zajímat o to co ti Piráti vlastně prosazují. *15*
    • Nejdo o to, co prosazují, ale jakou šanci mají cokoliv prosadit. Jistě skoro žádnou, pokud budou mimo vládu. Ale to oni naivové ještě neví.
    • Basmea - BAbišova SMEčka Ano *3*
    • Jsem mimo obraz: stoupenci smečky Basmea, nevím o čem to je?, díky za upřesnění a nebo za vysvětlení, děkuji.
  • 7 let jsem byl u speciálních jednotek, tak něco vím a něco jsem prožil a pak?, pak někdo bude vytvářet něco? že politická reprezentace je hodně odtržená od jejich potřeb?, a zatím mu rodiče platí jeho úlety, tak to jsme dopadli, kuře učí slepici?.
    • Milují to, když houby zrají,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit