Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plné obchody žrádla a staří lidé nemají na základní potraviny. Žebráků přibývá a bezdomovců také. Ale poslanci si zvyšují platy. Jsou to ku.....
  • To díky panu Luxovi
    • Ubožáku nepleť do toho pana Luxe. Je to tím vykořisťovatelským kapitalismem. Slouží jen zlodějům, korupčníkům a zbohatlíkům. Děkujte Nečasovi a Kalouskovi. Měli by si skusit žít na ulici v mrazu.
  • No tak budeme občané bez zubů a dostaneme kurděje, už ted se kupují v nouzi akorát housky bez ovoce ,mléka, zeleniny...jogurt stojí kolem 10,.Kč,pokud máte dvě tři děti....na svíčkovou si zajít k papalášům s polívkou za 7Kč..
    • Zajít si na úřad vlády, tam se levně najíte.
  • Za vsim svinstvem hledej krysy z levicove ODS,TOP'09 a KSCSSD!!!! *12*
    Tito maji vinu ve vsem kretenismu!
    • Ti je*e? Nebo ses snad pos*al? Pravičáci včetně s tebou jsou na vině.
      • Neboj-N E J E B E!Ano,jsem pravicove orientovany volic.Z tohoto duvodu nikdy nevolim ODS,ktera je levicova a kryptokomunisticka!TOP'09 a jine vznikle po Listopadovem divadelku tzv.pravicove a parlamentni strany jakbysmet!
        Tak se koukej omluvit a nehazej me do jednoho pytle s tzv.pravici!!!
  • a co kdyby se ti bankéři a jiní chamtivci zbavili svého nadbytku ve prospěch ostatních ??????? *12*
  • A nejsou to nakonec právě burzovní světové trhy potažmo tedy bankovní sektor, který hýbe a hlavně profituje i z takto mnohdy vynucených a pokřivených "politických" rozhodnutích při obchodování s obilím, masem i cukrem co jsou zemědělsky stejně silné komodity, jako v průmyslu např. plyn, elektřina a nafta a jiné...? Právě díky těmto zájmům se dnes z potravin mimo jejich proklamovanou kvalitu, stávají akorát nastavované všelijak upravované a hezky zabalené odpadky co se jim běžně říká "potraviny" a ty se posílají podle priorit do různých částí světa,podle toho co si lidé a jejich trh nechá líbit ve stylu, že dobré prase všechno spase...,hlavně, když je to v "akci za 29,9 kč/kg či litr". Lidé už dnes vůbec neznají, jak chutná skutečné pečivo, kakao, sýr, mléko a dokonce i skutečné maso např kuřecí ..., které není molekulárně a geneticky nafouknuté na 6-7 týdnů místo 12-18 i víc..Tímto obrovským a vynuceně provázaným i tím i vzájemně závislým průmyslem jsou právě potraviny tak drahé, protože se místo levnější výroby doma ve vlastní zemi, vlastními lidmi toto vyrábí a vozí z jednoho konce na druhý kamiony celé týdny s nápisem "čerstvé" Je to daň nezdravé globalizace jen pro zisk určených korporací a nadnárodních společností a tohle je jen oblbování lidí,aby ještě více nakupovali i platili a hlavně samostatně nezačali přemýšlet, jestli by to nešlo jinak a samostatněji .."na svém, za své a hlavně pro sebe i často levněji a kvalitněji" s určenou tradicí, která je už mnohdy záměrně zapomínána, aby jedinec a celé země byli závislé i když by nemuseli...
    • Souhlas - systém nás ovládá a dělá z nás ovce. Kupujeme a jíme samé šmejdy a pácháme tím pomalou nevědomou sebevraždu. Jinak se to chápat nedá. A systém z toho profituje - léky, zdravotnictví, důchodový systém, rozlobenost, agrese, bezohlednost, individualismus,.....Tyto a další negativní důsledky špatného stravování a sobeckosti systém opět posilují a vzniká tak "Perpetuum mobile", ze kterého VYSTOUPIT není jednoduchéa chce to hodně síly a chuti se změnit.....KDYŽ ¨BUDEME NAKUPOVAT VĚDOMĚ KVALITU, PAK SYSTÉM PADNE !!!!!
    • Jsi na omylu,napr. v UK je 0,00%DPH na zradlo.Chybu hledej v CSSD,jez vyslala smer Brusel exsoudruha Telicku!!! *12* *16* *12*
      • Joooo... "not", kéž by to bylo tak jednoduché..., že by to bylo jen naší politickou scénou jako pupkem světa i světových trhů a vlivem nějakého "Teličky či ČSSD a našeho DPH "..., to bych si pak dal po 20 letech cigáro, sklenku něčeho lepšího, nohu na stůl a druhou bych longal pod stolem a všem zaměstnancům i v kanclu dal placenou zvláštní dovolenou s tím , že už jsme v této zemi ze začarovaného kruhu venku a stačí jen čekat,až se světové burzy unaví a budou se nás ptát jestli jim laskavě tady dovolíme dál obchodovat na burzách po celém světě......Myslím ale, že tak jednoduše to asi nefunguje..
  • Pro Hump.SZ je strana vlastizrádných lumpů.Po revoluci bude třeba každému lumpovi ze SZ pomoci ocelového katráče,přebarvit zelenou hubu,na rudo.To samé udělat se zadkem straníků SZ.A to ,že prosadili nesmyslné zdražení uhlí.Z takto nahrabaných peněz,pak naše vojska válčí v cizině,v zájmu nejzločinější země světa,USA.
    • Nejen lumpům ze SZ. Ale napadá mě, že všem, kdo ten nesmysl prosadili, by bylo stylové do zadku pouštět onu "ekologicky" vyrobenou elektřinu, aby si jí pořádně užili. Za zradu býval trest vytržení vnitřností a pomocí rumpálu, na který se navíjely.
      Sice to vypadá, že jsem bestie, ve skutečnosti jsem milý člověk, mám rád zvířátka a přeji si světový mír. *1*
  • Komunisté vybudovali dobře fungující zemědělství,které úspěšně zajišťovalo výživu národa.Ti lumpové kteří se,díky troubovitosti obyčejného českého blba,prolhali k moci,je dokázali úspěšně zbídačit.Všechny aktéry tohoto zbídačení,je třeba odporážet na katovských mučírnách,tím nejkrutějším způsobem.
  • Tak proč EU omezuje zemědělskou výrobu? Proč se u nás nesmí vyrábět maso, cukr apod
    • Řekl bych, že jen u nás je to omezené, někdo se hezky napakoval, když domlouval výrobní kvóty. A dorazili to bursíci - na kvalitní orné půdě se staví solární panely.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit