Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vender

    Vůbec to není vzácné. V Praze potkávám polednice denně, v Roztokách často. Je tu víc následovníků pedofilního vraha než by se mohlo zdát.

  • GGGodOfRealGamers

    v teplických lázních si člověk připadá jak na středním východě... velice nepříjemný pocit... doporučuji pissálkům někdy zvednout zadky a vydat se tam na výlet, pak něco pište. Jinak islám a středověk který přináší v ČR rozhodně nepotřebujeme, pokud po něm některý z presstitutů tak moc touží, doporučuji mu odstěhovat se do některé z těch desítek muslimských zemí

  • Inu, ke vstupu do Eurozóny musí stát splňovat nějaká pravidla. Jedná se tedy o finance státu.

    Pokud toto nevíte, jak to, že vás pouštějí ke klávesnici?

  • ""Do eurozóny se Česko nechystá, byť ho zdravé finance ke vstupu opravňují.""zdravé finance koho ??

  •  Je zde možnost zahalování postavy a obličeje na základě víry nijak neregulovat. V případě muslimských žen pak je nutné vidět problém v jeho celistvosti: muslimka smí na základě přikázání víry opustit obydlí pouze s kvalifikovaným doprovodem - otce, manžela, strýce, bratra, nejstaršího syna... (znalec to může jistě upřesnit).

    Z praxe: Jistý krátký čas jsem uvažoval o konverzi k církvi pastafariánské, ale nakonec ji nerealizoval, příliš často se musím účastnit obchodních schůzek...

  • Zajímavý když se někdo oblékne do  uniformy podle knížky Main Kampf je to špatně, když podle ještě více nebezpečné netolerantnější knížky Korán je to v pohodě....🤮

  • A to jim přitom ještě párkrát spadnul...

  • u Jéglů doma měli nízké stropy, když se malý jéglík narodil jeho tata starý jégl si ho z radosti pohazoval do vzduchu

  •  Já naopak nevidím nic špatného, aby byl zákaz zahalování postavy (obličeje). Tento zákaz samozřejmě platný jak pro muže, tak pro ženy. Koneckonců to není taková novinka, jak se to snaží někteří prezentovat. Viz třeba:

    " 14. února 2016 

    Maskování na demonstracích má zůstat nelegální. Ministerstvo pravidla nezmírní

    Nosit masky na demonstracích by mělo v Česku zůstat zakázané. Ministerstvo vnitra původně počítalo se zmírněním pravidel, na základě událostí z minulé soboty se ale poslanci, včetně těch z vládní koalice, přimlouvají, aby zahalování obličeje na protestních akcích zůstalo nelegální. Minulou sobotu na Malé Straně létaly mezi tábory příznivců a odpůrců uprchlíků skleněné láhve a dělobuchy. Velkou část výtržníků nebylo možné poznat - přes obličej měli buď kuklu, masku nebo šátek. Maskování na demonstracích přitom jasně zakazuje zákon.

    Ministr spravedlnosti Robert Pelikán (ANO) označil za selhání, že policie maskované demonstranty nezadržela. „Ozbrojená bojůvka před zraky policie je myslím něco, co vyžaduje okamžitou reakci,“ řekl.

    .

    I já jsem viděl protesty, se se ti náckové z Antify zahalovali, aby je nebylo poznat. Opravdu nechápu, že může jakýkoliv slušný člověk zahalování podporovat. To jedině může napomáhat trestné činnosti. Nebo budou časem po ulicích chodit samí bubáci? protože pokud budou mít právo se zahalovat ženy, musí mít logicky to samé právo i muži. Jinak by šlo o diskriminaci.

  • Robot nemůže nenávidět, jen trollit nebo škodit v rámci programu.

  • No dobře, tak si ji tedy noste.

  • semmira

    Citace "Muslimky se zahalenou tváří můžete vidět třeba v severočeských Teplicích, kde je nosí manželky lázeňských hostů z arabských zemí." 

    Pro autora článku se to zdá asi nedostačující. Domnívám se, že obyvatelé včetně mě na to máme jiný názor.

  • josef.chmela

    V tomto případě držím palce (i u nohou) okamurovcům a černoprdelníkům aby jim zákon prošel.

  • Nazdar český nacionalisto...😛 to jsme teda kolegové....ovšem dle dlouhodobého sledování tvých příspěvků bych tě spíš tipoval na německého nacistu...takže nejsem si jist zda by tě Češi mezi sebe chtěli, dle většinových reakcí zde v diskusi by asi o tebe moc zájem neměli, dělal bys jim ostudu....ale také můžeš být třeba americký šovinista..to jsou ti co nenávidí jiné národy třeba Moravany nebo Rusy...můžeš si demokraticky vybrat...😉

  • když sem viděl ty špíny v Pieštanech na kolonádě,v tom vedru, bylo mě zle a chtělo se mi blít, takový humus sem dlúho neviděl, nechtěl byych vidět a cítit to pod tím

  • I tolerance musí mít své meze. Demokratický systém se musí bránit, třeba vůči militantní, nenávistné a totalitní věrouce.

  • Je třeba tuto normu zavést. Jakmile se "velké vodě" povolí stavidla, těžko se vrátí zpátky.

    A o muslimské "agresivitě" dobývat svět a nutit ostatní žít po jejich je známa. Ale panu Jéglovi určitě ne.

    Proč tu píšou samí blbci, jako autor článku? Copak nemá redakce taky jiné komentátory, aby ty články byly vyvážené?

  • Doporucil bych autorovi clanku aby se zajel podivat do Prahy na Prosek a nebo do Modlan.

  • Zase úskok české obchodní inspekce...

  • Skutečnost číslo 1:

    Projděte se vážený pane autore článku v Praze po Příkopech. Včera jsem tam cestou na Václavské náměstí potkal 26 žen v nikábech, pravda je, že jen dvě v burce. Když se sečte procházka po Příkopech a Václaváku, bude jich víc. To nebyl stav za den, ale v jednom okamžiku. 

    Nekomentuju, jen konstatuju. 

    Skutečnost číslo 2:

    Je na lidech, kteří žijí na určitém ohraničeném území, mají společnou kulturu, ať si chodí, jak uznají za vhodné. Ani v nejmenším nehodlám někomu nařizovat, jak má ve své vlasti chodit. Třeba v brnění, pokud je jim libo. Pokud změníme vlast, musíme respektovat vůli těch, kteří jsou tam doma. To také zcela normálně děláme, když jedeme mimo naší vlast. Platí : Já pán - Ty pán. 

    Nekomentuji, jen konstatuji.

    Není každý muslim terorista, ale zatím 99% teroristů jsou muslimové

    (omlouvám se, že přesně nerozlišuji vnitřní směry, na to bude čas na univerzitních disputacích, až přestanou na ulicích umírat lidé). 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit