Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč bychom si někdy v budoucnu měli zvykat na jakékoliv přivandrovalé náboženské pomatence ? Ať táhnou zpátky do zemí svého původu.

  • U nás je historicky, kulturně, ale i jinak..zvykem, že chceme si vidět do obličeje a vědêt tak, kdo je kdo i co zač a jiné věci..stejně tak jako je historicky, kulturně i jinak jasné, že se v našich končinách vždy zahalovali a zahalují akorát ti , co mají co schovávat..nemocní, bandité, zloději i jina svoloč., co právě nechtějí , aby okolí vidělo i vědělo, co a kdo jsou zač, či i odkud asi pocházejí ,rasu atd..Doma ať si každý třeba chodí v pytli a nebo klidně i nahý s ocasem v ruce, průjmovým lejnem na obličeji a mlátí si třeba hlavou i o zem.,ale venku a na veřejnosti, ať je jasné, kdo je kdo i co je zač !

  • I tolerance musí mít své meze. Demokratický systém se musí bránit, třeba vůči militantní, nenávistné a totalitní věrouce.

  • když sem viděl ty špíny v Pieštanech na kolonádě,v tom vedru, bylo mě zle a chtělo se mi blít, takový humus sem dlúho neviděl, nechtěl byych vidět a cítit to pod tím

  • Autor článku, pan Jégl, píše: "narazit na ženu v burce či nikábu je tady vzácné skoro tak, jak zahlédnout v Himálaji sněžného muže" To je omyl číslo 1. Těchto sněžných mužů (či co se v kostýmu černého bubáka skrývá) se v ČR vyskytují stovky. Jen se trochu dívat kolem sebe a na správných místech. Navíc tento druh Yettiho projevuje sklony k endemitismu, což jeho himálajský vzor rozhodně neprovozuje, spíše naopak. Vaše srovnání, pane Jégl, kulhá na obě nohy.

    Omyl číslo 2., cituji "Muslimky se zahalenou tváří jste mohli vidět třeba v severočeských Teplicích, kde je nosily manželky lázeňských hostů z arabských zemí. Mezitím se však většina arabské klientely z města stáhla." Skutečnost je opačná. Lázeňských míst, kam se oburkované muslimky houfně distribuují, je v ČR více. Rozhodně se o jejich pobytech nedá mluvit v minulém čase, jak nám pan Jákl podsouvá za účelem navození falešného dojmu, že situace se uklidňuje. Opak je pravdou, například v lázních Karviná Darkov funguje několik cestovních kanceláří zaměřených výhradně na arabské klienty, a činí se opravdu vydatně. Je tam fakt dost černo, až Temno, až strach.

    Zatemňování informací by k seriózní žurnalistice patřit nemělo. Ta jáklovsky pokleslá však svým čtenářům lže, až to duní. Srovnání arabského výskytu v Evropě lze lépe demonstrovat na králících v Austrálii, než na ubohém sněžném muži, na tom nic nezmění ani tento křivě napsaný článek.

    • Skutečnost číslo 1:

      Projděte se vážený pane autore článku v Praze po Příkopech. Včera jsem tam cestou na Václavské náměstí potkal 26 žen v nikábech, pravda je, že jen dvě v burce. Když se sečte procházka po Příkopech a Václaváku, bude jich víc. To nebyl stav za den, ale v jednom okamžiku. 

      Nekomentuju, jen konstatuju. 

      Skutečnost číslo 2:

      Je na lidech, kteří žijí na určitém ohraničeném území, mají společnou kulturu, ať si chodí, jak uznají za vhodné. Ani v nejmenším nehodlám někomu nařizovat, jak má ve své vlasti chodit. Třeba v brnění, pokud je jim libo. Pokud změníme vlast, musíme respektovat vůli těch, kteří jsou tam doma. To také zcela normálně děláme, když jedeme mimo naší vlast. Platí : Já pán - Ty pán. 

      Nekomentuji, jen konstatuji.

      Není každý muslim terorista, ale zatím 99% teroristů jsou muslimové

      (omlouvám se, že přesně nerozlišuji vnitřní směry, na to bude čas na univerzitních disputacích, až přestanou na ulicích umírat lidé). 

  • gaheris

    Nechal bych uzákonit trest vězení minimálně dva roky! Za příslušnost k muslimům pětkrát tolik! Měli by jsme je naučit v kostele zpívat!

  • včera při procházce Teplicemi jsme  potkali asi 30 x Yettiho který někam šel plno jich sedělo taky u nákupního střediska galerie a pak že je Yetti nějaká vzácnost 
    • Tak asi má Yetti zaplacený pobyt dopředu.😀 a vzácnej fakt není. 

  • Třesky plesky do nasolený tresky...Pan Jégl má svůj vnitřní svět podivínského fantasty. Jestlipak chodí ven na vycházky?

    Děvčata zůstaňte si doma a tam si noste co se vám zlíbí.

     Z vašich mužů udělal systém vlády a moci něčího zájmu totální magory a zlé šelmy.

    Jste zase jen oběti zrůdnosti systému. Tak jako hraní na city evropanům kteří ve své naivitě a krátkozrakosti si nevědomě a mlčky schvalují a za své peníze platí svou vlastní zkázu konfliktu. Prostě to zas někdo takhle potřebuje. Rozděluj a poštvi- to je základ principu moci a nadvlády.

  • Doporucil bych autorovi clanku aby se zajel podivat do Prahy na Prosek a nebo do Modlan.

  • Je třeba tuto normu zavést. Jakmile se "velké vodě" povolí stavidla, těžko se vrátí zpátky.

    A o muslimské "agresivitě" dobývat svět a nutit ostatní žít po jejich je známa. Ale panu Jéglovi určitě ne.

    Proč tu píšou samí blbci, jako autor článku? Copak nemá redakce taky jiné komentátory, aby ty články byly vyvážené?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit