Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jej placala po zádech makrela,pak mu vrazila demokratický kudlu.do zad a teď se diví,ze si Erdogan s ní vytírá (.)?
  • ooo néé ono to není o Rusku *1*
  • Je to zvláštní s tou západní demokracií-německý novinář s tureckým jménem má problémy v tom,že navázal s Kurdy "řeč".To by chtělo vysvětlení,ale to "B" se veřejnost asi nedoví.Tuto epizodu srovnám s přístupem politiků v USA,kteří se nesmí bavit s ruskými politiky-zřejmě ani v dobrém,či zlém smyslu.V USA jsou chváleni novináři,kteří si doslova vymýšlí kauzy o prez.Trumpovi.Nejinak je to s novináři v Evropě,zejména těch unijních.Je to prostě stále stupidnější.Dnes se již nedivím Turecku,které se ubránilo vojenskému převratu.Zajisté by to bylo mnohem horší,než Erdoganova demokracie.Nebo snad ne??
  • Celkem solidní článek, ale poslední věta všechno pokazila.
  • Turci už mlátí mladé Helmuty ve školách jako žito a staří Helmuti v rámci politické korektnosti nic nevidí ani neslyší. Brzy se to rozroste i na staré Helmuty, víš, mutti?! *1*
    • Višegrádská čtyřka pryč z Unie, dokud je čas. A obnovit železnou oponu proti islámským nájezdníkům. Západní Evropa je již ztracena.
      • pryč z Unie, ať se může bez těžkostí přijít Rus nebo Turčín
  • Stalingrad
    Pokud členské státy Evropské unie do září nedostojí svým závazkům a nezačnou přijímat migranty podle stanovených kvót, uplatní Brusel svou pravomoc a začne je trestat. Mimo jiné tučnými pokutami. Podle deníku The Guardian ve čtvrtek na tiskové konferenci řekl eurokomisař pro migraci a vnitřní záležitosti Dimitris Avramopulos. Výhrůžka je mířena i na Česko.
    Dnes 17:37 - Brusel

    „Komise nebude váhat využít svých pravomocí, které má na základě úmluv (o EU). Zásahy (komise) dosud nebyly na pořadu dne. Snažili jsme se přesvědčit členské státy, aby splnily svou povinnost, ale v případě, že (nedojde k posunu), zásahy (sankce) mohou přijít,“ varoval Avramopulos.

    Kvóty se týkají migrantů, kteří dorazili do Itálie a Řecka a přebývají v tamních přeplněných uprchlických táborech. Ostatní členské státy mají na základě dohody členských zemí (Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko byly proti) povinnost přerozdělit si na 160 000 migrantů. Dosud ale bylo přesunuto jen 13 546 lidí; 3936 z Itálie a 9610 z Řecka. Plán Bruselu tak členské státy plní jen na osm procent a komisař Avramopulos hrozí, že pokus se do září nenapraví, bude zle.
    • Jestli je to tak, tak okamžitý úprk (CZEXIT) z EU. Tohle není žádná legrace. Tady jde doslova o naše životy.
  • Policie v Düsseldorfu zatkla 35letého Syřana za zabití 37 civilistů (převážně vládních a municipálních syrských úředníků) v tzv. "syrské válce",jak oznámila německá prokuratura. Abdalfattáh "bojoval" v řadách extremistické Fronty an-Nusra (dnes Džabhát Fatah aš-Šám). Takže - paní Merkel?
    • "Takže nic, jde o psychicky narušeného chudáka, kterého pochopitelně přijmeme a pomůžeme mu. Heil EU!"
  • Velký kámoš EU, diktátor Erdogan.

    Hurá, hurá, huráá!


    *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit