Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já myslím že je to všem putna.
    jeden lívanec větší než druhej.
  • Ještě asi spím,vždyť naše totalitní média a novináři celý národ od rána do večera krmili,že ten belzezub Paroubek sundal vládu uprostřed našeho předsednictví v EU a najednou toto Tiscali! Že by se blížila nová revoluce,a nikoliv předání moci? *7*
    • Mají nás pěkně přečtený. Nebýt toho, že jste se probudil, vůbec by mi nezapálilo. Oni do nás ty děffky prodejný novinářský nahustily, že to byla ČSAD, kdo potopil Tupolánka! To je tedy síla. Novináři
      by měli být hlídacími psy demokracie. Ve skutečnosti jsou to, jak se ukazuje, samý zbabělý a hladový hieny vděčný za pod stůl hozený ohlodaný kosti od politických zlodějů. *8*
  • Jako poslanci za ODS to nelze uznat ani jako dobrý úmysl.Člověk na takovém postě po všech těch hlasováních co se aktivně všeho účastnil už dokázal,že žádné svědomí nemá.
  • Proč všichni, co tam seděli a sedí, dělají politiku jen za penízky nás všech poplatníků? Ať jsou taky zaměstnaní jako my a uvidí sami, jak jejich zákony fungují v praxi. Pokud nějaké zákony fungují - netřeba je měnit a tudíž není potřeba svolávat každý den Parlament a tudíž není třeba vyhazovat z okna každý den 3 mil.Kč (a to dnes bude víc). Nebe-lidem.cz. Nabídky pomoci našim státníkům - nepřijaté. Vesmírní tu suplují pomoc a starost našich politiků.
  • Lumpové ,v této zemi,zde vládnou přes jednadvacet roků,ale to co zde vládne dnes,díky troubovitosti obyčejného českého blba,je sbor suprlumpů.
  • Co člen ODS, to dementní klausovec, který každý hledí jen na svoji kapsu! Vidíme to u podnikavé
    Klausovy familie, zvlášt u cvelkopodnokatele ve školství, "úspěšného" a rovněž neomylného
    syna Mistra Všehomíra!
  • Kecy, kecy, kecy. Kvalitní program prej maj modrý straky, ale koaliční banda jim to hatí. Kradete a krást
    nehodláte přestat. No... A v situaci, kdy každá kačka přelitá ze státního do modrýho chybí, jsou všechny
    ostatní body ,,dobrého programu" celkom naničhodné. Takže pane Schwipppele. Nelakujte nás namodro.
    Až na nás začnou dopadat důsledky modro sTop deforem, budeme všichni rudí. To je důsledek vaší naprosté tuposti a neomalenosti. Prej elita. Jelita jste.
    • Ono zde pro budoucnost jsou dvě možnosti,buď bude vládnout tvrdá levice ,nebo fašisté.Zbídačený národ bude upředňostňovat tu stranu,která slíbí,že s lumpy,kteří tuto zemi zbídačili,krutěji zatočí.Ta strana ,která by chtěla zlodějům nechat nakradené a po vzoru Kalouska s Nečasem,zbídačovat už ty,kteří jsou pořádně zbídačení,ta ať se do politiky raděj nehrne.Členy takové strany by pravděpodobně čekal přátelský pokec s katem.Pokud by měl katovský mistr dobro náladu.Což se s určitostí tvrdit nedá.
  • Primárně šlo o to,že chtěl změnu jak uvádíte.A ta se nedostavila.Ale bohužel lidé jsou jen lidé,kdepak udělali soudruzi z ČR chybu?:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit