Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve Švýcarsku zas tak moc dobře není, byl tam známý a prý nic moc.
    • Belda,cim se zivil vas znamy ve Svycarsku?Pracoval a v jake Branzi?Byl nezamestnany a
      neplnil podminky ARBEITSAMT?CHtel parazitovat na soc.davkach?Nejste konkretni a ten vas znymy take Ne.Odpovezte ,prosim.
  • Nový text hymny má vycházet z preambule ústavy, kterou Švýcaři v roce 1999 schválili v referendu. Jsou v ní zahrnuty takové hodnoty, jako je svoboda, demokracie, solidarita, otevřenost vůči světu a zodpovědnost k příštím generacím
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    a to je právě rozdíl Švýcarska vůči nám. Ve Švýcarsku Občané kontrolují politiky, garantují Demokracii, schvalují Ústavu, hlídají zodpovědné ekonomické hospodaření.

    V České republice mají nevolníci právo solit daně a poplatky, držet hubu a krok a s tichým úžasem sledovat jak anonymní stranické pijavice s imunitou bojují proti Demokracii (ovšem pokrytecky ji mají plnou hubu) rozkrádají veřejné finance, tvoří si zákony k svému prospěchu a sprintují ke státnímu bankrotu.
  • My chceme taky novou hymnu! Mělo by k tomu být referendum! Současná hymna je poplatná nacionalistickému hnutí v Československu roku 1918 a to nám totálně hospodářsky i zeměpisně rozvrátili hnědokošiláči následovaní rudou lůzou. Zbytek dorazili snaživí hoši z Prognostického ústavu. Česko by mělo mít novou hymnu - navrhuji Pánubohu do oken od Tomáše Kluse, ta má alespoň co říct k současnému Česku. *1* *1* *1*
  • Holt mají dlouhou chvíli, la, la, la.
    • Tecko ,prazdny sud nejvic duni,vite to?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit